Τάσος Ξιαρχό: Ο χορογράφος το έριξε στον χορό με... ικαριώτικο στη Νέα Υόρκη

Τάσος Ξιαρχό: Ο χορογράφος το έριξε στον χορό με... ικαριώτικο στη Νέα Υόρκη

Ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει τις βόλτες του στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Ο Έλληνας χορευτής και χορογράφος όμως δεν μπόρεσε να μη μεταφέρει και λίγη από την ελληνική παράδοση στο κέντρο της πιο διάσημης πόλης των ΗΠΑ. Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, έδειξε να το ρίχνει στον χορό με... ικαριώτικο, τη στιγμή που πίσω του δέσποζαν οι ουρανοξύστες.

Υπό τους ήχους του δημοφιλούς τραγουδιού του Γιάννη Πάριου, ο Τάσος Ξιαρχό μαζί με έναν φίλο του διέδωσαν λίγο από το ελληνικό κλίμα, ενώ μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής του, εξέφρασε την αγάπη που έχει στην πατρίδα του. Μεταξύ άλλων ο χορογράφος τόνισε ότι παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη λεβεντιά του, εκείνος αγαπά τη χώρα του και θα ταξιδέψει μαζί με τις παραδόσεις της, παντού.

«Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες, επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max. Μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι και θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης του βίντεο, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από αρκετούς Έλληνες.

Δείτε το βίντεο

@tasosxiarcho

Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max.μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ 🇬🇷

♬ Ikariotiko - Giannis Parios
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ