GNTM 3: Αυτή είναι η σύντροφος του κούκλου Ηρακλή -Είχε παίξει στο τρέιλερ της εκπομπής

GNTM 3: Αυτή είναι η σύντροφος του κούκλου Ηρακλή -Είχε παίξει στο τρέιλερ της εκπομπής

Από τα πρώτα δύο επεισόδια του τρίτου κύκλου του GNTM, ένας από τους διαγωνιζόμενους που σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα, ο κούκλος Ηρακλής Τσουζίνοβ κυριολεκτικά ενθουσίασε τους κριτές του Greece Next Top Model, οι οποίοι στάθηκαν στην πολύ ιδιαίτερη ομορφιά του. Δίνοντας τέσσερα «ναι», ο Δημήτρης Σκουλός, η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης πέρασαν τον γοητευτικό Ηρακλή με το υπέροχο βλέμμα στην επόμενη φάση, με το Twitter να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, αφού όλοι τον χαρακτήριζαν μεγάλο φαβορί.

Μάλιστα, από τη στιγμή που στάθηκε μπροστά από τους κριτές, ο αριθμός των followers του στο Instagram όλο και μεγαλώνει.

Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM

Όταν πέρασε στην επόμενη φάση και βγήκε από την πόρτα του χώρου όπου πραγματοποιούνταν οι οντισιόν, τον είδαμε να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύντροφό του. Μάλιστα, η φυσιογνωμία της ήταν γνώριμοι στους φανατικούς οπαδούς του reality show.

https://www.instagram.com/p/CEtkoaGlycQ/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CEmA14hlhfZ/?utm_source=ig_web_copy_link




Ο λόγος; Πρόκειται για την Αγγελική Κάτρη, η οποία συμμετείχε στο τρέιλερ της εκπομπής!

https://www.instagram.com/p/CEG6wlNFFn8/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/CCOJWvPjVcs/?utm_source=ig_web_copy_link



Από το προφίλ της στο Instagram, καταλαβαίνουμε ότι είναι χορεύτρια. Πανέμορφη, σίγουρα διαθέτει ό,τι χρειάζεται να κυνηγήσει και η ίδια μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον καλό της, τον κούκλο Ηρακλή, γράφοντας «I miss you», ενώ αρκετές είναι οι κοινές φωτογραφίες τους στα προφίλ τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CE4sE0ll3Bc/?utm_source=ig_web_copy_link
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ