Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας - Αρσενίου

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας - Αρσενίου

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό στο Survivor. Πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σάκης Αρσενίου οι σχέσεις των οποίων βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Καραγκούνιας αποκάλυψε πως τον πλησίασαν για να τον πείσουν να ψηφίσει τη Μυριέλλα για να αποχωρήσει.

Απευθυνόμενος στον Σάκη Αρσενίου είπε: «Στην έξω ζωή έναν άνθρωπο 48 χρονών και πατέρα θα τον έλεγες αγοράκι μου και μικρό; Εγώ δεν σου έχω πει τίποτα. Από την πρώτη ημέρα μου φέρεται υποτακτικά. Με έχουν προσβάλει, έσκασε η φούσκα κι έπεσαν οι μάσκες».

Η φράση του Σάκη για το αν φορά παντελόνια ήταν αυτή που τον έβγαλε εκτός εαυτού και έφτασαν πολύ κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

«Μη μου ξαναμιλήσεις έτσι. Σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε φίλε; Είσαι τρελός; Πώς μιλάς έτσι; Εγώ δεν φοράω παντελόνια για να ζεσταίνομαι όπως εσύ. Άκου, μίλα καλύτερα και μην προσπαθείς να με βγάλεις εκτός εαυτού μικρέ. Είσαι αγενής. Μιλάς εσύ με σεβασμό;»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ