Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι [Βίντεο]

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι [Βίντεο]

Τρεις νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor και άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα» τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. «Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες».

Η 24χρονη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου δήλωσε πως ήρθε Survivor αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Επίσης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μοιάζει να γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά πόκερ και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους νέους παίκτες του Survivor, αυτή την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία αλλά θα πρέπει να αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες του.

Δείτε το βίντεο

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS