Survivor 4 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία και κάνει χαμό στο συμβούλιο

Survivor 4 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία και κάνει χαμό στο συμβούλιο

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε το Survivor 4. Κόκκινοι και Μπλε θα κληθούν να παλέψουν σκληρά για την ασυλία, καθώς θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο αγώνισμα.

Ποια ομάδα όμως θα πάρει τη νίκη;
Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor 4 την ασυλία κέρδισαν οι «Κόκκινοι» και έτσι οι «Μπλε» κλήθηκαν να κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη για να βγάλουν τον πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση. Αυτός είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν, σύμφωνα με το spoiler για το Survivor 4 που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό, την νίκη θα πάρουν οι «Μπλε».

«Σήμερα θα κερδίσουν οι Μπλε και θα γίνει στην Κόκκινη ομάδα χαμός. Θα πρέπει να βγουν δύο υποψήφιοι από τους Κόκκινους. Θα γίνει χαμός με τον Τριαντάφυλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Survivor 4: Ενταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά.
Οπως μαρτυρά το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου πράγματι υπάρχει μια νέα ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά στο Συμβούλιο του νησιού.

Ο τραγουδιστής πετά τα βέλη του και τον κατηγορεί πως έχει βλέψεις για τον τελικό του Survivor 4.

Ο δε Γιώργος Κοψιδάς τονίζει πως βλέπει μέρα με τη μέρα ή βδομάδα με τη βδομάδα το παιχνίδι και ανέφερε ότι βλέπει τον τραγουδιστή ως αντίπαλό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS