Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη για τη βία μέσω των social media: «Δέχομαι χυδαία επίθεση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου »

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη για τη βία μέσω των social media: «Δέχομαι χυδαία επίθεση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου »

Μια ανάρτηση-ποταμό έκανε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελεονώρα Μελέτη, δίνοντας τη δική της απάντηση στην «βία» που εκφράζεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η ιστορία επαναλαμβάνεται», καθώς είχε διαγνωστεί παλιότερα ως θύμα χρόνιας συναιασθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, εξαιτίας του «συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητάς» της, με την ίδια να σημειώνει πως εδώ και λίγες ημέρες, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, δέχεται και πάλι «χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία».

Αφού αναφέρει ορισμένες από τις ύβρεις που όπως αναφέρει έχει δεχθεί, σημειώνει με έμφαση: «Ως θύμα κακοποίησης και μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη και πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική και άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα κ κανέναν», για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά: «Το τέρας το κοιτάω στα μάτια και δεν θα σταματήσω ποτέ να το πολεμώ».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής κ ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου.
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας , πείσμα κ πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχικη ανθεκτικότητα κ να πιστέψω κ πάλι στον εαυτό μου.
Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα μίντια.
Σήμερα η παθογένεια έχει περάσει στα κοινωνικά δίκτυα.
Δέχομαι εδώ κ λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη κ απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την ευρωβουλή.
Με λένε πορνη, φασιστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα ,κ δεκάδες άλλους σεξιστικους κ κακοποιητικους χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κ δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης κ της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος, κ τώρα διεκδικώντας να το κάνω κ μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή.
Ως θύμα κακοποίησης, κ μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη κ πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική κ άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα κ κανέναν.
Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν κ να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο.
Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχείας αλλά κ εσωτερικευμενου μισογυνισμού ( δυστυχώς κακοποιητές στη προκειμένη είναι κ αντρες κ γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα Μάτια, κ
Είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ , με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από όποιο πόστο κ με όποιο μέσο.
Καλή Κυριακή!!! Σε ολους.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ