Μέσα στο εργένικο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου -Η χουχουλιάρικη πολυθρόνα, οι vintage πινελιές [εικόνες]

Μέσα στο εργένικο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου -Η χουχουλιάρικη πολυθρόνα, οι vintage πινελιές [εικόνες]

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης που εισέβαλε στα σπίτια όλων μας μέσω του MasterChef.Το χιούμορ του έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεχωρίσει αμέσως, όχι μόνο στο MasterChef αλλά και στα social media, με τις ατάκες του για τον Πανιώνιο και τη... νοσταλγία του για τις εποχές ΠΑΣΟΚ να γίνονται viral, τα εστιατόριά του με τα ιδιαίτερα πιάτα τους έχουν γίνει αγαπημένα στέκια (προ lockdown), ενώ πλέον έχει και δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.

Σπάνια, και προ κορωνοϊού, βλέπαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός κουζίνας και πλατό και στο προφίλ του στο Instagram οι φωτό του είναι κυρίως από τα πρότζεκτ πάνω στα οποία εργάζεται, είτε πρόκειται για το MasterChef, είτε για τα εστιατόριά του ή -πλέον- και το ραδιοφωνικό του σταθμό. Λιγότερες σαφώς οι φωτό του από πιο ιδιωτικές στιγμές. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και λιγοστές φωτό από το σπίτι του.

Ενα σπίτι στο οποίο ζει μόνος με τον αγαπημένο σκύλο του Σαλβαδόρ.

Από τις λιγοστές αυτές φωτό διακρίνεται ένα... γνήσιο εργένικο σπίτι, μοντέρνο με vintage πινελιές. Και μια εντυπωσιακή κόκκινη πολυθρόνα που από ό,τι φαίνεται όταν προλαβαίνει... αράζει ο Σαλβαδόρ.
spiti sef leonida koutsopoulouspiti leonida koutsopouolouspiti koutsopoulou

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ