Το σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην πλατεία Μαβίλη: Με ένα υπέροχο μπαράκι στο σαλόνι [εικόνες]

Το σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην πλατεία Μαβίλη: Με ένα υπέροχο μπαράκι στο σαλόνι [εικόνες]

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Οκτώβριο στις Σπέτσες.

Οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί στην προσωπική τους ζωή και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα στα social media.

Ωστόσο λόγω της καραντίνας η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάποιες φορές μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι, ενώ πριν λίγους μήνες αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της δημιούργησαν το δικό τους μπαράκι στη μέση του σαλονιού τους, μιας και εξαιτίας του lockdown όλα τα νυχτερινά μαγαζιά έχουν κλείσει.

Μιλώντας πρόσφατα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη περιέγραψε επίσης πως περνάει την καραντίνα: «Μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι και μου κάνει εντύπωση, γιατί τώρα λειτουργώ τελείως εφηβικά, δηλαδή έχω την τάση να κάνω πράγματα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα έκανα. Έβγαινα πάρα πολύ, μου αρέσουν πολύ τα μπαρ, είναι μια διασκέδαση που τη θέλω στη ζωή μου αλλά τώρα αυτή η μανία που με έχει πιάσει δεν έχει καμία βάση στη συλλογικότητα. Προς το παρόν έχω δημιουργήσει ένα μπαράκι στο σπίτι μου και το ζω εκεί. Ακούω μουσικές και χαλαρώνω», είπε χαρακτηριστικά.

Το σπίτι λοιπόν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαβίλη.

Από τον λογαριασμό της στο Instagram φαίνονται τα αγαπημένα της σημεία όπως η γωνία με τον πετρόλ τοίχο, η ρουστίκ κουζίνα της, η κίτρινη πολυθρόνα που χαλαρώνει, αλλά και η βεράντα όπου απολαμβάνει τον καφέ της.

Στην πρώτη καραντίνα μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «άνοιξε» το σπίτι της στο κανάλι Visit Greece και έδειξε περισσότερες λεπτομέρειες από το σπίτι της. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GivQa5H9Yr4&feature=emb_logo
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS