Ζωντανά το σόου του Dior αύριο από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο

Ζωντανά το σόου του Dior αύριο από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior.

Μέσω του live streaming που θα διατίθεται σε όλα τα social media του Dior, εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Οι προβολείς της φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν στις 21:30 της Πέμπτης. Νωρίτερα θα έχουν φθάσει από κάθε γωνιά της Γης οι 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου, που παραπέμπει απευθείας στο ελληνικό στοιχείο. Ελληνίδες και Έλληνες, άλλωστε, είναι και οι δημιουργοί που σχεδίασαν και έραψαν την ειδική συλλογή με την ονομασία «Dior Cruise Collection», όπως και οι εκατοντάδες άλλοι επαγγελματίες, φωτογράφοι, μουσικοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες και τεχνικοί που θα εργαστούν για την υλοποίηση του project.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το σόου θα ξεκινήσει στις 21:30
Για τον Dior πάντως, η παρουσίαση της συλλογής στο Καλλιμάρμαρο δεν αποτελεί ένα κοσμικό γεγονός, αλλά μια ξεχωριστή εκδήλωση, όπου τιμάται η Ελλάδα και η άριστη τεχνογνωσία (craftsmanship) των Ελλήνων, που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και στην οποία στόχος είναι οι αισθητικές αξίες και η ποιότητα που πρεσβεύει ο Οίκος να ταυτιστούν με τις έννοιες Phos (Φως) και Kallos (Ομορφιά), που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν από 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

YN 2021 06 16 20.46.08

Στο πλαίσιο αυτό, έξω από τη λογική ενός συνηθισμένου κοσμικού γεγονότος, ο Dior επέλεξε να καλέσει μόνο τους μόνιμους πελάτες, τους τεχνίτες και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν ή συνεργάζονται σήμερα με τον Οίκο, όπως και τους εκπροσώπους των μουσείων, των οποίων τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την «ελληνική» συλλογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προσκλήσεις έφυγαν απευθείας από τη έδρα του Dior στο Παρίσι.

Επιπλέον, για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά φορέματα, ο Dior θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί να παρακολουθήσουν την ίδια στιγμή, σε απευθείας μετάδοση, το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί η ζωντανή αναμετάδοση του γεγονότος στο Σουφλί, στο Άργος και στην Καλαμάτα.

Στην Αθήνα, η φαντασμαγορική εκδήλωση με την «ελληνική» συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Dior θα μεταδοθεί live στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Επίσης, οι σπουδαστές τριών ελληνικών σχολών μόδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το defile από το Καλλιμάρμαρο σε ζωντανή μετάδοση στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris, στην καρδιά της Πλάκας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS