Σοφία Περίδη: «Ήμουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη» – Ποια είναι η κόρη του τραγουδιστή Ορφέα Περίδη

Σοφία Περίδη: «Ήμουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη» – Ποια είναι η κόρη του τραγουδιστή Ορφέα Περίδη

Η Σοφία Περίδη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τα viral βίντεο της στο Tik Tok, τον πατέρα της, Ορφέα Περίδη αλλά και την περίοδο της κατάθλιψης.

Σοφία Περίδη: Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου

«Από μικρή ήμουν με τη μουσική και το πιάνο. Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, σπουδαία και τρανή αλλά με τον δικό μου τρόπο», ανέφερε αρχικά η Σοφία Περίδη.

Ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή

Για τις αναρτήσεις της στο Tik Tok: «Είναι ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι ευγνώμων που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό».

Η ανάγκη μου να επικοινωνήσω

Η Σοφία Περίδη εξομολογήθηκε για την κατάθλιψη: «Η ανάγκη μου να επικοινωνήσω μέσω του Tik Tok ήρθε μέσα από αυτό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι να είμαι κυρίως στο σπίτι μου και να βλέπω τους γύρω μου να περνάνε καλά κι εγώ να μην καταλαβαίνω το γιατί…»

@sofia_peridi Τώρα όλοι μπορούν να πάρουν τα δώρα που θέλουν στο @Skroutz 🐈🎁 #ad #Skroutz #foryou ♬ original sound - Σοφία Περίδη

Αυτό θέλει ψυχοθεραπεία

 «Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό. Δεν έγινε. Αυτό θέλει ψυχοθεραπεία και δουλειά με τον εαυτό μας», κατέληξε η Σοφία Περίδη στην κάμερα του Alpha και στη Χριστιάννα Κοχλατζή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ