Σκύλος εξαφανίστηκε, επέστρεψε μόνος του και χτύπησε το... κουδούνι [βίντεο]

Σκύλος εξαφανίστηκε, επέστρεψε μόνος του και χτύπησε το... κουδούνι [βίντεο]

Ένας σκύλος που είχε εξαφανιστεί, επέστρεψε μόνος του στο σπίτι και χτύπησε το κουδούνι του ιδιοκτήτη του στις 3 τα ξημερώματα.

Η σκυλίτσα Pup Rajah εξαφανίστηκε από το σπίτι της για πάνω από επτά ώρες, αφού φοβήθηκε από πυροτεχνήματα. Η ιδιοκτήτρια της Rajah, Μαίρη Λιν, από το Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας, είπε στο SWNS: «Ήταν στην πίσω αυλή με το άλλο σκυλί μας και ο γείτονάς μας άρχισε να πετάει πυροτεχνήματα και ήξερα ότι θα φοβόταν. Πήγα στην πίσω αυλή - και είχε φύγει».

Μετά το περιστατικό, η 23χρονη δημιούργησε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την χαμένη σκυλίτσα της, η οποία είναι18 μηνών. Η Λιν και ο σύζυγός της Ράιαν οδήγησαν επίσης στη γειτονιά τους ψάχνοντας τον σκύλο και τους ακολούθησαν και άλλοι στην αναζήτηση.

«Ο σύζυγός μου ήρθε σπίτι, και εγώ οδηγούσα ψάχνοντας την. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε όλα τα καταφύγια, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε και χτύπησε το κουδούνι», είπε η νεαρή κοπέλα.

Η Rajah επέστρεψε στις 3 π.μ. στις 27 Ιουνίου, χτύπησε το κουδούνι, χοροπηδώντας και κολλώντας το πρόσωπό της στην κάμερα που είναι προσαρτημένη στο κουδούνι.

«Δεν ξέρω καν πώς ήξερε πώς να το κάνει αυτό. Δεν της έδειξα ποτέ πώς», είπε η Λιν. «Δεν βγαίνει στην μπροστινή αυλή, οπότε δεν μας έχει δει ποτέ να χρησιμοποιούμε το κουδούνι. Ο Ράιαν περίμενε για να δει αν θα εμφανιζόταν. Την είδε στη βεράντα, και έτρεξε και την πήρε», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια της.

Όταν η σκυλίτσα επέστρεψε, φοβόταν ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά η οικογένεια την ήταν χαρούμενη που την είχε ξανά πίσω.

«Νόμιζε ότι ήταν σε τόσο μεγάλο μπελά, και ήταν λυπημένη και κατσουφιασμένη, αλλά εμείς ήμασταν "είμαστε απλά χαρούμενοι που επέστρεψες ",» είπε η Λιν. «Ήταν ξεκαρδιστικό και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε».

Παρόλο που το ζευγάρι οδήγησες για ώρες ψάχνοντας τον σκύλο τους, η Λιν πρόσθεσε ότι δεν έχουν ιδέα πού πέρασε τον χρόνο της μακριά από το σπίτι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ