Ο Σκουλός «άδειασε» το GNTM και την Καγιά: «Οι αλλαγές δεν είναι πάντα για καλό»

Ο Σκουλός «άδειασε» το GNTM και την Καγιά: «Οι αλλαγές δεν είναι πάντα για καλό»

Σαφείς αιχμές άφησε ο Δημήτρης Σκουλός για το φετινό κύκλο του GNTM λέγοντας επί λέξει: «Οι αλλαγές δεν είναι πάντα για καλό».

Μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε σε όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το bullying που είχε υποστεί στο GNTM. «Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον. Διάβασα για την Ηλιάνα, δεν το παίζω ανήξερος, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τη θέση κάποιου. Ζούμε σε μία εποχή που βλέπεις ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και στη μόδα και τηλεοπτικά και στις εργασιακές σχέσεις και γενικά. Όλα αυτά καλό είναι να λέγονται και να σταματούν. Επίσης είναι πάρα πολύ καλό να μην τα ανέχονται οι άνθρωποι», τόνισε.

«Το αγαπώ πολύ»

Όταν του μεταφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να μη συνεχιστεί το σόου μόδας του χρόνου, εκείνος σχολίασε: «Είδες τελικά που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό;». Παρ’ όλα αυτά, συμπλήρωσε: «Εμένα με λυπεί αν δεν γίνει του χρόνου, γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ». Αναφερόμενος στη Βίκυ Καγιά, τόνισε ότι δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις παρά μόνο επαγγελματικές. Σχολίασε επίσης ότι είναι μία celebrity πολύ όμορφη και κομψή, που είναι η χαρά του φωτογράφου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ