ΖΩΗ

Σκαρμούτσος για εστίαση: Είμαστε πάρα πολύ οργανωμένοι, όλα τα μέτρα ακολουθούνται

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία της εστίασης και την επιστροφή των πελατών τονίζοντας πως «ο κόσμος βγαίνει».

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «LIVE NEWS» χθες, σχολίασε πως «υπάρχει πληρότητα στα εστιατόρια της Αθήνας και είναι μοιρασμένη, υπάρχει πληρότητα όλες τις ημέρες, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο».

Όπως ανέφερε, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως οι πολίτες ξοδεύουν και λίγα περισσότερα χρήματα από πριν το lockdown. Αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται, ο γνωστός σεφ υπογράμμισε πως έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα υπήρχαν.

«Όλα ακολουθούνται, είμαστε πάρα πολύ οργανωμένοι. Γενικώς η εστίαση περίμενε το άνοιγμα πάρα πολύ καιρό και οργανωθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, γιατί το να κλείσεις τώρα με κάποια κρούσματα είναι κακό», προέταξε ο κ. Σκαρμούτσος, προσθέτοντας όμως, ότι οι πελάτες αρχίζουν να χαλαρώνουν, κάτι που φοβίζει τους ανθρώπους της εστίασης.

«Τα μηνύματα που έρχονται είναι πολύ θετικά»
«Παρόλα αυτά είμαστε εκεί να τους υπενθυμίζουμε ότι τα κρούσματα μειώνονται με αργούς ρυθμούς και πως πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα που ισχύουν», υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Αν με ρωτούσατε πριν ένα μήνα, θα βλέπατε ότι ήμουν και εγώ σε απόγνωση. Μα όλα δείχνουν ότι θα πάει καλά το καλοκαίρι, τα μηνύματα που έρχονται είναι πολύ θετικά», συμπλήρωσε ο γνωστός σεφ.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η Κύπρος, οι σύμμαχοι και η Τουρκία

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS