Σέρρες: Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο -«Σε αγαπάω για ό,τι είσαι»
Στιγμιότυπο από την σειρά «Σέρρες»

Σέρρες: Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο -«Σε αγαπάω για ό,τι είσαι»

Συγκίνηση και γέλιο, όπως ξέρει μοναδικά να τα δένει ο Γιώργος Καπουτζίδης, είχε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σέρρες».

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το επεισόδιο και αποθέωσαν την σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε σε 10 επεισόδια. Μέσα από αυτή ο Γιώργος Καπουτζίδης μετέφερε το κοινό στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και τους διηγήθηκε μια ιστορία που θίγει το ζήτημα της αποδοχής της διαφορετικότητας.

«Σε αγαπάω για ό,τι είσαι», ήταν η ατάκα που έμεινε στο κοινό που συγκινήθηκε και αποθέωσε τους συντελεστές της σειράς «Σέρρες», όπου πρωταγωνίστησε ο Πάνος Νάτσης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από τροχαίο.

Το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη: «Αυτός ήταν ο Πάνος μας»

Μετά το τέλος τους επεισοδίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στον Πάνο Νάτση. «Αυτές ήταν οι Σέρρες. Κι αυτός ήταν ο Πάνος μας. Στο τέλος υποκλίθηκε, τον χειροκροτήσαμε, άκουσε το «σ´αγαπώ» και μετά…ο ουρανός. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που τον αγαπήσατε κι εσείς μαζί μας», έγραψε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ