Σάλος στην Τουρκία με μοντέλα... αλά Ντουμπάι να ποζάρουν ολόγυμνα εν μέσω Ραμαζανιού

Σάλος στην Τουρκία με μοντέλα... αλά Ντουμπάι να ποζάρουν ολόγυμνα εν μέσω Ραμαζανιού

Τα γυρίσματα με τα μοντέλα από την Ουκρανία έγιναν σε σκάφος – Τι ισχυρίζονται για την ενέργειά τους - Δείτε φωτογραφίες
Τον σάλο που προκάλεσε η γυμνή φωτογράφιση μοντέλων σε μπαλκόνι στο Ντουμπάι, φαίνεται πως ζήλεψε μια ομάδα μοντέλων, αυτή τη φορά από την
Ουκρανία.

Τα μοντέλα εμφανίζονται σε μια σειρά από προκλητικές γυμνές πόζες στο σκάφος Göcek Bay, εν μέσω μάλιστα Ραμαζανιού.

Οι προκλητικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του lockdown και του Ραμαζανιού προκάλεσαν μεγάλη αγανάκτηση στη γειτονική χώρα.

Η αστυνομία της Τουρκίας ανέκρινε τις κοπέλες. Η 23χρονη Julia Vetrova, μία από τις 6 γυναίκες που ανακρίθηκαν από την αστυνομία, δήλωσε ότι γνώριζαν πως «ήταν καλύτερο να μην κάνουν γυμνή φωτογράφιση σε μουσουλμανικές χώρες», αλλά ήθελαν «να κάνουν τα δικά τους λάθη».

 montela

Η Julia Vetrova, σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο λέει: «Όπως ξέρουμε, είναι καλύτερο να μην κάνεις γυμνές φωτογραφίσεις σε μουσουλμανικές χώρες. Το καταλάβαμε αυτό μετά την υπόθεση του Ντουμπάι στο μπαλκόνι. Αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε τα δικά μας λάθη, να πάρουμε τα μαθήματά μας. Κι αυτό είναι, αν θες να κάνεις μια γυμνή φωτογράφιση στην Τουρκία ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, μην το κάνει ή κάντο με τη μέγιστη μυστικότητα».

Η ίδια πρόσθεσε πως «τραβήξαμε φωτογραφίες με τα κορίτσια και μας κατέγραψαν από ένα άλλο γιοτ. Κάπως κατέληξε σε μια εφημερίδα. Μας κάλεσαν από την αστυνομία. Όλα είναι καλά τώρα, αλλά μας ανέκριναν και δεν ήταν πολύ ευχάριστο».
montela3

montela4

Τρία ακόμη μοντέλα ταυτοποιήθηκαν, πρόκειται για την 21 Veronika Kurgan, την 20χρονη Diana Pogorelaya και την 21χρονη Ruslana Kovkova.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS