Σάλος για τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία;

Σάλος για τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία;

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την καταγγελία εις βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ότι δημοσιοποίησε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο που είχε τραβήξει με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε τη χθεσινή εκπομπή ανακοινώνοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή.

Τι έχει συμβεί

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, την οποία ανάρτησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο Instagram και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν κατέβασε τα βίντεο, όταν του έγινε μήνυση από την κοπέλα, αλλά ανέβασε και άλλα στο διαδίκτυο, ενώ μάλιστα ο ίδιος είχε νέα σχέση.

Μάλιστα, μετά από την κοινοποίηση της συγκεκριμένης μαρτυρίας, ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του ίδιου ατόμου, κατηγορώντας τον για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Κανάκης : Νιώθουμε προδομένοι

Μετά τις αποκαλύψεις και τις έντονες αντιδράσεις ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της χθεσινής εκπομπής εμφανίστηκε θλιμμένος μιλώντας για προδοσία εκ μέρους του επί σειρά ετών συνεργάτη του, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν είχε ενημερώσει την εκπομπή από την αρχή για την υπόθεση.

Ο ίδιος εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση των συντελεστών της εκπομπής στην γυναίκα που έκανε την καταγγελία, με την έναρξη της εκπομπής να κάνει τον γύρο του ίντερνετ.
«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε ο Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα;

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε σε φορτισμένο κλίμα και ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να διακοπεί.

«Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό, τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε. Από εκεί και πέρα εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για να βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας.

Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βγούμε και θα βγούμε κανονικά, θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή εγώ τέτοια εκπομπή σαν τη σημερινή δεν μπορώ να παρουσιάζω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω» είπε συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης.

Επισημαίνεται πάντως, ότι αυτήν την εβδομάδα ούτως ή άλλως σταματάει η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο»- λόγω Χριστουγέννων...

Αναλυτικά η καταγγελία

Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μία πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να εκδικαστεί, καθώς είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε. Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα. Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του.

Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει αν έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από την δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και τρία χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ