Η Σάλμα Χάγιεκ ποστάρει ακατάπαυστα από την Ελλάδα - Οι νέες φωτογραφίες από τις Κυκλάδες

Η Σάλμα Χάγιεκ ποστάρει ακατάπαυστα από την Ελλάδα - Οι νέες φωτογραφίες από τις Κυκλάδες

Η Σάλμα Χάγιεκ συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και διαφημίζει τη χώρα με τον ωραιότερο και πιο πειστικό τρόπο.

Η Σάλμα Χάγιεκ έκλεισε χθες τα 54 και το γιόρτασε στις Κυκλάδες. Λουσμένη στο φως, με φόντο το μαγικό τοπιό των Κυκλάδων και το γαλάζιο του Αιγαίου, η χολιγουντιανή ηθοποιός ευχαρίστησε τους φαν της για τις ευχές τους δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη της για κάθε μέρα της ζωής της μέχρι σήμερα.


Η Σάλμα Χάγιεκ μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Ανρί Πινό και την κόρη τους Βαλεντίνα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων εδώ και αρκετές ημέρες, με αποδράσεις στην Πάρο αλλά και στη Μύκονο.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μάλιστα δεν σταματά να ποστάρει στο Instagram από την Ελλάδα, πότε τα φιλιά της με τον σύζυγό της, πότε την ίδια με φόντο τα εντυπωσιακά ελληνικά τοπία και πότε χορεύοντας Ζορμπά και σπάζοντας πιάτα σε ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.

https://www.instagram.com/p/CEjptJvgquz/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CEhaXD3KBAT/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CEHKklcoR4o/?utm_source=ig_embed
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ