Γυναίκα πάστορας εγκατέλειψε την εκκλησία κι έγινε στριπτιζέζ

Γυναίκα πάστορας εγκατέλειψε την εκκλησία κι έγινε στριπτιζέζ

Μία πάστορας, η οποία εγκατέλειψε την εκκλησία για να γίνει στριπτιζέζ, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές που πληρώνουν για να δουν αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεό της.

Ο λόγος για τη Νικόλ Μίτσελ, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών. Όπως είπε η ίδια, πάντα ήθελε να γίνει αισθησιακή χορεύτρια, αλλά μεγάλωσε σε μια αυστηρή χριστιανική οικογένεια, που έβαλε τέλος στα όνειρά της. Τώρα αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλόφιλη και έχει χαράξει μια νέα καριέρα ως στριπτιζέζ, μοντέλο και ερωτική χορεύτρια.


Η νεαρή γυναίκα, δημοσιεύει τακτικά ημίγυμνες φωτογραφίες της, στη σελίδα της στο Instagram, όπου έχει πάνω από 59.000 ακολούθους, ενώ διαχειρίζεται έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο OnlyFans, όπου οι άνθρωποι πληρώνουν για να δουν ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο της.

«Ξεκίνησα πραγματικά δειλά, με απλές τόπλες φωτογραφίες, αλλά τώρα είμαι στο σημείο όπου παίρνω προσωπικά αιτήματα και κάνω βίντεο πολύ προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες επιθυμίες των ανθρώπων», λέει η ίδια.


Η 36χρονη είπε ότι πάντα ήθελε να είναι στριπτιζέζ, αλλά μεγάλωσε σε μια αυστηρή οικογένεια Βαπτιστών, όπου «της έκαναν πλύση εγκεφάλου, για να πιστέψει ότι οι επιθυμίες και το σώμα της ήταν πράγματα αμαρτωλά και κακά».

Η Νικόλ παντρεύτηκε και έγινε πάστορας - μια κίνηση επαναστατική στα μάτια της οικογένειάς της όπως είπε - καθώς «η θέση της γυναίκας ήταν στην κουζίνα και να φροντίζει τα παιδιά της».


Αλλά όταν η Νικόλ, και ο πρώην σύζυγός της, έγιναν μέλη στην εκκλησία Ευαγγελιστών του Αγίου Παύλου στη Μινεσότα, είχε μια έμπνευση που την οδήγησε στο να αλλάξει τη ζωή της. Η εκκλησία έθεσε το ενδεχόμενο της ισότητας των φύλων μέσα στην πίστη.

Στη συνέχεια, το 2016, η Νικόλ άρχισε να αναρωτιέται για τη σεξουαλικότητά της, αφού πήγε σε θεατρική παράσταση με θέμα την LGBT κοινότητα και συνειδητοποίησε ότι ήταν αμφιφυλόφιλη και πανσέξουαλ. «Ήξερα αν το αποκάλυπτα, θα τα έχανα όλα, επειδή η εκκλησία δεν αποδέχεται αυτούς τους ανθρώπους», είπε.


Χωρίς να θέλει να ζήσει μια διπλή ζωή, η Νικόλ άφησε την εκκλησία για πάντα και μίλησε για τη σεξουαλικότητά της σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube και στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Νικόλ, που τώρα μετεγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες και χώρισε τον άντρα της, λέει ότι είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ».


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS