«Πάγωσε» στον αέρα ο Λιάγκας: Έβλεπε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού από τον Μίχο που πόζαρε

«Πάγωσε» στον αέρα ο Λιάγκας: Έβλεπε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού από τον Μίχο που πόζαρε

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του.

Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο».

Με αυτά τα λόγια, προσπάθησε να περιγράψει την φρίκη που έβλεπε στις φωτογραφίες στο κινητό του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο της ημέρας»

Την ώρα που η εκπομπή στον ΑΝΤ1, βρισκόταν σε εξέλιξη, και αναφερόταν στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης, ο παρουσιαστής κοίταξε το κινητό του και «πάγωσε».

Στις φωτογραφίες φαινόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την ώρα που βίαζε το κοριτσάκι. Σε αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα – όπως αποκάλυψαν οι συνεργάτες του στην εκπομπή- ο 53χρονος πόζαρε.

«Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια… Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν ‘φταίω, τη βρήκα έτοιμη’. Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Βγες και ζήτα συγγνώμη από την οικογένειά σου και από το Πανελλήνιο. Ζήτα συγγνώμη από το κοριτσάκι, για να αισθανθείς λίγο καλύτερα αν έχεις το παραμικρό συναίσθημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο της ημέρας. Δεν θα σωφρονιστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερος ποτέ. Δεν πρέπει! Και να προσέξουν και οι δικηγόροι του…».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS