Ζεράρ Πικέ: Απολαμβάνει τον έρωτά του με την Κλάρα Κία Μαρτί στο Παρίσι

Ζεράρ Πικέ: Απολαμβάνει τον έρωτά του με την Κλάρα Κία Μαρτί στο Παρίσι

ερωτική σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία Μαρτί φαίνεται να δυναμώνει όλο και περισσότερο. Οι δυο τους, αξιοποίησαν στο έπακρο το διάλειμμα του ποδοσφαιριστή από τη δουλειά του, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους στο Παρίσι.

Το ζευγάρι εθεάθη σε ένα ρομαντικό εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας, σε τρυφερές στιγμές. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, Πικέ και Κλάρα, δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να μοιράζονται παθιασμένα φιλιά στο στόμα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απαθανατίζονται μαζί δημόσια, αφού η εμφάνισή τους σε μια συναυλία του Ντάνι Μαρτίν το καλοκαίρι, «άναψε νέες φωτιές» στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει με την πρώην σύντροφό του Σακίρα, για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Δεν... εγκρίνουν τον Πικέ οι γονείς της 23χρονης συντρόφου του - Ενοχλημένοι από τη δημοσιότητα
Απ' ό,τι φαίνεται η ποπ σταρ δεν είναι η μόνη που δυσανασχετεί με την απόφαση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, να μην κρατήσει κρυφή τη σχέση του με την Κία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, οι γονείς της Κλάρα Κία δεν συμφωνούν με την έκταση που έχει λάβει η σχέση της κόρης τους με τον Πικέ. Τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της αισθάνονται άβολα με το γεγονός ότι το όνομα της κόρης τους ακούγεται τόσο έντονα αυτό το διάστημα και οι ίδιοι επιθυμούν να κρατήσουν όσο είναι αυτό δυνατό, κρυφά τα προσωπικά τους στοιχεία. Παρόλα αυτά, στον ξένο Τύπο έχει ήδη διαρρεύσει ότι ο πατέρας της Κία έχει ένα δικηγορικό γραφείο και η μητέρα της είναι διοικητική υπάλληλος. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, ο πατέρας της Κία είναι φαν του Πικέ, ενώ αναφέρεται τέλος, ότι η 23χρονη, που γνωρίζεταοι με τον Πικέ ένα χρόνο σχεδόν, μένει ήδη στο σπίτι του, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

 pique ass

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πικέ που προκάλεσε αντιδράσεις χορεύοντας τραγούδι της Σακίρα

Η Κλάρα Κία Μαρτί είναι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων και εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ. Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε ενώ δούλευαν μαζί σε εκδηλώσεις.

Ο Πικέ και η Κλάρα είχαν εντοπιστεί νωρίτερα τον Ιούνιο μαζί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί η σχέση τους καθώς κρατούσαν αποστάσεις δημοσίως.

Αφού κατάφερε να κάνει «έξαλλη» τη Σακίρα με τη δημόσια εμφάνισή της δίπλα στον Πικέ, μία πρόσφατη ανάρτηση της Κία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως είναι το «κερασάκι στην τούρτα».

Πιο συγκεκριμένα, η Κλάρα Κία δημοσίευσε ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, υπό τους ήχους της... Σακίρα.

Το βίντεο με την ίδια να λικνίζεται στον ρυθμό του «Te Felicito», της νέας επιτυχίας της Σακίρα, μπορεί να «κατέβηκε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, όμως κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τις πρώτες ώρες της δημοσιοποίησής του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή της εξόργισε το κοινό της τραγουδίστριας που κάνει λόγο για «ασέβεια». «Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή», «τόλμησε να βάλει τραγούδι της Σακίρα», «είναι προκλητική και δείχνει ότι δεν σέβεται» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της σταρ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS