Ομοφυλόφιλος πατέρας θα παντρευτεί τον πρώην της κόρης του -Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Ομοφυλόφιλος πατέρας θα παντρευτεί τον πρώην της κόρης του -Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Ένας από τους πρώτους ομοφυλόφιλους της Βρετανίας που έγινε πατέρας, έκανε πρόταση γάμου στον πρώην σύντροφο της κόρης του, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί διακοπές.

Ο 50χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου, που κατάγεται από το Μάντσεστερ, αρραβωνιάστηκε με τον αμφιφυλόφιλο βοηθό του, τον 25χρονο Σκοτ Χάτσισον, που προηγουμένως είχε σχέση με την 20χρονη κόρη του, Σάφρον, για αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος, πως θα γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητρότητας τον Οκτώβριο.

 

 

Αυτή την εβδομάδα, ο Μπάρι αποκάλυψε μέσω Instagram πως αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του, αναρτώντας μάλιστα ένα βίντεο της πρότασης γάμου που του έκανε κατά την διάρκεια των διακοπών τους με την κόρη του και πρώην του Σκοτ.

 
Η ρομαντική στιγμή έλαβε χώρα σε ένα γιοτ κοντά στο κροατικό νησί Χβαρ. Ο Μπάρι είχε στολίσει το σκάφος με κεριά και ροδοπέταλα, καθώς και ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Στην συνέχει, αποκάλυψε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Τι συνέβη εδώ απόψε;».

«Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να είναι. Υπάρχει σαμπάνια, ροδοπέταλα… τι νομίζετε ότι συνέβη εδώ; Και τι είναι αυτό εκεί;» ακούγεται να λέει δείχνοντας το δαχτυλίδι.

Η ανάρτηση του Μπάρι έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000 προβολές και πάνω από 200 likes, με πολλούς χρήστες να τους συγχαίρουν και να τους αποκαλούν «το τέλειο ζευγάρι». «Συγχαρητήρια. Είμαι τόσο χαρούμενος για εσάς… το τέλειο ζευγάρι» σχολίασε κάποιος. «Θαυμάσια νέα. Συγχαρητήρια. Χαίρομαι τόσο και για τους δυο σας» πρόσθεσε ένας άλλος.

 885DC239 D4C0 4571 B8E1 FA91EDA8ECE7

Η πρόταση γάμου έγινε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας στην Κροατία.

Ο Μπάρι πόσταρε στην συνέχεια κι άλλες φωτογραφίες που ποζάρει με τον αγαπημένο του και την κόρη του, λέγοντας μάλιστα πως η κόρη του είναι «τα πάντα» γι’ αυτόν.

 

Οι πρώτοι ομοφυλόφιλοι στην Βρετανία που έγιναν γονείς

Ο Μπάρι και ο πρώην σύντροφός του, ο 55χρονος Τόνι έγιναν πρωτοσέλιδο το 1999 όταν έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλόφιλων που εγγράφηκε επίσης ως γονείς. Η παρένθετη μητέρα γέννησε γι’ αυτούς τα δίδυμα Άσπεν και Σάφρον. Οι δύο πατεράδες, με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια λίρες, ενώ μένουν σε ένα αρχοντικό αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών στην Φλόριντα, απέκτησαν άλλα τρία παιδιά. Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που έβγαλε εκατομμύρια μέσω των επιχειρήσεών του, συμπεριλαμβανομένου ενός πρακτορείου παρένθετης μητρότητας και μιας εταιρείας ιατρικής έρευνας, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης το 2006 και παντρεύτηκε το 2014.


Αλλά ο Μπάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η σχέση τους είχε γίνει πλατωνική αφότου ο Τόνι διαγνώστηκε με καρκίνο το 2006. Είπε πως ο Σκοτ, ο βοηθός του έγινε το στήριγμά του και ένας ώμος για να κλάψει, όταν η κατάσταση της υγείας του Τόνι χειροτέρεψε και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο το 2018. Πέρυσι ο Μπάρι ανακοίνωσε πως ο Τόνι θα παραμείνει για πάντα «η αληθινή του αγάπη» αλλά πως η 32χρονη σχέση τους είχε τελειώσει.

Όσο για το πώς βλέπει η κόρη του την σχέση του ομοφυλόφιλου πατέρα της με τον πρώην της; Δεν ενοχλείται υπό την προϋπόθεση πως είναι ευτυχισμένοι μαζί. Νωρίτερα φέτος, ο Μπάρι αποκάλυψε πως θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον νέο του σύντροφο, με τον πρώην του, τον Τόνι να συμφωνεί να είναι ο νονός.

Η παρένθετη μητέρα του ζευγαριού, η Μαρία, είναι από το Σαν Φρανσίσκο και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το ζευγάρι στην εταιρεία τους, την British Surrogate Center. Το ζευγάρι μετέφερε τρεις βλαστοκύστες (έμβρυα) – δύο κορίτσια γονιμοποιήθηκαν από τον Σκοτ και ένα από τον Μπάρι. Πάντως, και οι τρεις άνδρες και τα παιδιά τους εξακολουθούν να ζουν στο αρχοντικό στην Φλόριντα.

Φωτογραφίες: Instagram/donbarrie

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS