ΖΩΗ

Χαμός στην Ολλανδία με τις διακοπές του βασιλικού ζεύγος Γουλιέλμου και Μαξίμα στην Ελλάδα - Εφυγαν άρον άρον

Αρον άρον διέκοψε τις διακοπές του στην Ελλάδα ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

Στην χώρα τους ξέσπασε σάλος καθώς την ώρα που οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν σπίτια τους λόγω του κορωνοϊού, το βασιλικό ζεύγος έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, διακοπές στην χώρα μας. Βλέποντας τις αντιδράσεις, ο βασιλιάς κατάλαβε το λάθος και αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ολλανδία.

«Είδαμε τις έντονες αντιδράσεις και μας άγγιξαν. Για να νικήσουμε την Covid-19 πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Η συζήτηση που προκλήθηκε από τις διακοπές μας δεν συνεισφέρει σε αυτό» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. Μάλιστα και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, ζήτησε συγνώμη για το γεγονός ότι δεν παρενέβη ώστε να εμποδίσει εμποδίσει το βασιλικό ζεύγος να φύγει από τη χώρα εν μέσω πανδημίας.

«Αντιλήφθηκα αρκετά αργά ότι οι διακοπές αυτές δεν μπορούν να συνεχιστούν ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται και τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά. Θα έπρεπε να παρέμβω. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη», ανέφερε ο Ρούτε

Το βασιλικό ζεύγος έχει ιδιωτική κατοικία στην Ελλάδα και τον περασμένο Αύγουστο εθεάθη στην Μήλο κάνοντας τις διακοπές του, όπου και πάλι ξέσπασε σάλος, καθώς η βασίλισσα εθεάθη χωρίς μάσκα μέσα σε κόσμο. Η Ολλανδία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς τα κρούσματα ξεπερνούν πλέον τα 8.000, σε καθημερινή βάση, με τα νοσοκομεία να έχουν γεμίσει ασθενείς.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο χριστιανός λέγει πάντα την αλήθεια

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS