Ο Τσετ Χανκς μίλησε για τη «σκληρή» περίοδο που οι γονείς του τον έστειλαν για αποτοξίνωση

Ο Τσετ Χανκς μίλησε για τη «σκληρή» περίοδο που οι γονείς του τον έστειλαν για αποτοξίνωση

Ο Τσετ Χανκς θυμήθηκε ότι όταν ήταν μαθητής λυκείου ένα βράδυ ξύπνησε με τον πιο τρομακτικό και βίαιο τρόπο, όταν βρήκε δύο εύσωμους άντρες στην άκρη του κρεβατιού του.

Οι δύο άγνωστοι σε εκείνον άνδρα είχαν πάει στο σπίτι του μια νύχτα του 2008 για να τον οδηγήσουν σε μια δομή για «προβληματικούς εφήβους».

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο άλλοτε προβληματικός γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον θυμήθηκε πότε άρχισαν να παίρνουν μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα προβλήματα εθισμού του.

Μάλιστα είπε ότι η πρώτη λύση των γονιών του ήταν να τον στείλουν στη μέση του πουθενά στη Γιούτα μετά από ένα «άγριο ξύπνημα».

«Φαλακρά κεφάλια, σαν στρατιωτικοί που έμοιαζαν με μπράβους, καταλαβαίνετε; Κι εγώ έλεγα, 'Τι στο διάολο; Τι στο διάολο συμβαίνει; Και μου λένε: "Θα έρθεις μαζί μας"», είπε ο Τσετ στο podcast «Ivan Paychecks».

«Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο».

Ο 32χρονος σήμερα Τσετ, είπε ότι έφτασε στη νότια Γιούτα μετά από εννέα ώρες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου όπου ζούσε «χωρίς στέγη πάνω από το κεφάλι του» και αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτική εργασία.

«Μας έκαναν κύκλους με ένα σακίδιο 80 κιλών στην πλάτη», θυμάται ο Τσετ. «Πολλά περνούσαν από το μυαλό σου. Είσαι υπό παρακολούθηση. Σε ψυχαναλύουν και σε διαλύουν».

Ο Τσετ είπε ότι αισθανόταν ότι οι γονείς του «χειραγωγούνταν όλο αυτό το διάστημα» επειδή η συγκεκριμένη κατασκήνωση κέρδιζε χρήματα καθημερινά και χρησιμοποιούσε τους πλούσιους γονείς του ως «φάλαινες» που είχαν τους «πόρους για να τον κρατήσουν» εκεί για «μεγάλο γ... χρονικό διάστημα».

«Ήμουν εκεί περισσότερο καιρό από οποιονδήποτε άλλον είχα δει να έρχονται ή να φεύγουν άτομα στο πρόγραμμα, εκτός από ένα παιδί που ήταν εκεί για έξι μήνες», είπε.

Ο γιος των διάσημων ηθοποιών είπε ότι η τρομακτική εμπειρία τον έκανε να βρει τον Θεό και την ειρήνη στη μοναξιά.

«Όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να απασχολεί το μυαλό σου ... παρά μόνο τη νεκρική σιωπή, μια εβδομάδα μοιάζει με μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο Τσετ είναι ένας influencer του fitness, και στις 13 Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε ένα χρόνο νηφαλιότητας, μοιραζόμενος ένα στιγμιότυπο από την πρόοδο των 12 βημάτων του.

«Όλα μέσα. Η απόφαση ήταν οριστική. Δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτό το πράγμα. Ποτέ. Αυτή είναι μόνο η αρχή», έγραψε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ