Ο τράπερ Trannos προκαλεί ξανά - Τρέχει με το αυτοκίνητο με περισσότερα από 220 χιλιόμετρα

Μετά τη σύλληψη και την ποινή φυλάκισης 10 μηνών, που επιβλήθηκε στον τράπερ Trannos για παράνομη οπλοκατοχή, o 22χρονος επιστρέφει με νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανέβασε και στη συνέχεια αφαίρεσε από τον λογαριασμό του, ο τράπερ φαίνεται να κινείται σε δημόσιο δρόμο, με περισσότερα από 220 χλμ/ώρα.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο επέβαλε στον τράπερ ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή, κρίνοντας τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως το όπλο ήταν ενός φίλου του, που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Τον ισχυρισμό αυτό του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο φίλος του. Όπως είπε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο 22χρονος κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο, δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε.

Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS