O Κωνσταντίνος Τζούμας μιλάει για το σεξ, τα ναρκωτικά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου (βίντεο)

O Κωνσταντίνος Τζούμας μιλάει για το σεξ, τα ναρκωτικά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας και έκανε μία πλούσια αναδρομή στην πολυτάραχη ζωή του, τα όρια που έθετε στον εαυτό του ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον κυκεώνα καταγγελιών από τον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, εξήγησε πως έζησε έντονα τη ζωή του αλλά πάντα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο που δεν έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Το sex, drugs και rock ‘n roll, τα τίμησα ιδιαίτερα στη ζωή μου. Υπήρχε όμως κάποιο κουδούνι εσωτερικό που μου έλεγε “μέχρι εδώ σε παίρνει”. Μάλλον διασώθηκα από αυτό. Από σύμπτωση ας πούμε. Τα μάζευα και έφευγα. Πολλοί φίλοι μου έχουν φύγει έτσι από τη ζωή. Και από το AIDS και από τα ναρκωτικά», ανέφερε.Για τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στον θεατρικό χώρο δήλωσε:

«Άργησε να έρθει στην Ελλάδα το #MeToo. Είναι γνωστά τα πρόσωπα, και οι μεν και οι δε. Έχω εισπράξει από συναδέλφους, γυναίκες και άνδρες, διάφορες καταγγελίες. Αν κάποιος είναι περίεργος, δε συνεργάζομαι μαζί του. Σε όλους μας έχει τύχει κάτι. Αλλά όχι κάτι τόσο έντονο, γιατί νομίζω ότι “παγώνω” τους άλλους. Δεν θα επέτρεπα σε κανένα γεγονός να με σημαδέψει. Είμαι από αυτούς που γελοιοποιούν ό,τι τους συμβεί».

Ούτε τον καρκίνο άφησε να τον σημαδέψει. Τι σχολίασε για τη μάχη που έδωσε με τη νόσο;

«Πήρα ελαφριά τον καρκίνο. Διάβαζα τη βιογραφία του Ναμπόκοφ και της Μαργερίτ Ντυράς. Και μία νοσηλεύτερια με ρώτησε “τι διαβάζετε όλον αυτόν τον καιρό που είστε με τον ορό;” και της λέω βιογραφίες και πέρναγα πολύ ωραία».

«Στη ζωή μου κάνω ό,τι δεν καταλαβαίνω και συνεχίζω. Έχω γίνει μετρ της βελούδινης εκπαραθύρωσης», τόνισε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS