Ο Χάρης Ρώμας κατακεραυνώνει τις ψεκασμένες θεωρίες και τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Χάρης Ρώμας κατακεραυνώνει τις ψεκασμένες θεωρίες και τον Γρηγόρη Πετράκο

Τον Γρηγόρη Πετράκο και τις ψεκασμένες θεωρίες που διακινεί στα social media κατακεραύνωσε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε για το δεύτερο lockdown στα θέατρα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους συνωμοσιολόγους, ενώ όταν ρωτήθηκε για το βίντεο κατακεραύνωσε τον τραγουδιστή που αρνείται ουσιαστικά τον κορωνοϊό και έχει βαλθεί να... μεταλαμπαδεύσει στα social media ψεκασμένες θεωρίες. Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι όλα αυτά τα κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος για να ξαναέρθει στην επιφάνεια και κάνει λόγο για ευτελισμό.

«Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό; Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία. Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν; Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμοξιολώγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ