Φωτογραφία από την ταινία The man of God: Ο Αρης Σερβετάλης ως Αγιος Νεκτάριος -Αγνώριστος ο ηθοποιός

Φωτογραφία από την ταινία The man of God: Ο Αρης Σερβετάλης ως Αγιος Νεκτάριος -Αγνώριστος ο ηθοποιός

Συνεχίζονται στην Αίγινα τα γυρίσματα της ταινίας The man of God στην οποία συμμετάσχει και ο Αρης Σερβετάλης υποδυόμενος τον Αγιο Νεκτάριο.

Η πολυαναμενόμενη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αρης Σερβετάλης, που γυρίζεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου γυρίζεται αυτές τις μέρες σε Αίγινα, Λαύριο και Αίγινα και πιθανότατα θα προβληθεί το Δεκέμβριο.

Μάλιστα, έγιναν γυρίσματα και στο μοναστήριο του Αγίου Νεκταρίου. Η σκηνοθέτις της ταινίας Έλενα Πόποβιτς ανέφερε ότι αφορμή για την ιδέα αυτής της ταινίας στάθηκε η ανάγνωση ενός βιβλίου για τη ζωή του Αγίου. Αυτό την παρακίνησε να μπει στη σκέψη για την υλοποίηση αυτής της ταινίας. Στο πρόσωπο του έλληνα ηθοποιού Άρη Σερβετάλη βρήκε τον ιδανικό ερμηνευτή του ρόλου του Αγίου. Αυτό που την συγκίνησε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι ο κ. Σερβετάλης είναι πολύ πιστός άνθρωπος και ότι φυσιογνωμικά ταιριάζει πολύ στη μορφή του Αγίου.

Ο Αρης Σερβετάλης ως Αγιος Νεκτάριος

Άγρυπνος φρουρός των γυρισμάτων η ηγουμένη του μοναστηριού Τιμοθέη η οποία παρακολουθούσε τα γυρίσματα από το μόνιτορ καθώς οι ηθοποιοί Άρης Σερβετάλης και Αλεξάντερ Πετρόφ γύριζαν μία από τις τελευταίες σκηνές μέσα στο δωμάτιο του Αγίου.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Χθες επισκέφθηκε την Αίγινα και ένας ακόμη πρωταγωνιστής της ταινίας ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρούρκ.

servetalis agios nektarios

Πηγή: Saronic Magazine

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS