Η Ντέμι Μουρ με κόκκινο μαγιό αλά Baywatch -Ούτε κατά διάνοια δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 58 ετών [εικόνα]

Η Ντέμι Μουρ με κόκκινο μαγιό αλά Baywatch -Ούτε κατά διάνοια δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 58 ετών [εικόνα]

Σε καλοκαιρινό mood παραμένει η Ντέμι Μουρ με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram που προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια ακόμη φωτογραφία από την καμπάνιά της με την Andie Swimwear, στην οποία εμφανίζονται και οι κόρες της, και ίσως η τελευταία να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, η Ντέμι Μουρ ποζάρει με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με λεπτές τιράντες και κορδόνι που δένει στη μέση. Η λεπτή μέση της και το κόκκινο χρώμα του μαγιό τόνισαν το απίστευτο κορμί της διάσημης ηθοποιού, η οποία μπορεί να είναι 58 ετών αλλά δεν το δείχνει. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε απλά: «Καυτό καλοκαίρι».

Η Ντέμι Μουρ με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό

demi moore magio
Οι θαυμαστές της ένιωσαν επίσης την «καυτή» διάθεση και φρόντισαν να σχολιάσουν με πολλά emoji φλόγας. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Wowza» ενώ ένας ακόμη «Bae-watch». Ένα τρίτο άτομο πρόσθεσε: «Δείχνεις υγιής και καταπληκτική! Χαίρομαι για σένα».

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός πέρασε φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές αλωνίζοντας τα ελληνικά νησιά και φροντίζοντας να διαφημίσει τη χώρα μας και τις ομορφιές της σε όλο τον κόσμο. Επίσης, στις αρχές Ιουλίου έγινε νονά στην Κρήτη βαφτίζοντας την κόρη του ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ