Νίκος Καρβέλας: Ένταση στη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη-«Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική», της είπε

Νίκος Καρβέλας: Ένταση στη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη-«Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική», της είπε

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε χθες ο Νίκος Καρβέλας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά στο MEGA και σε αυτή ο γνωστός συνθέτης μίλησε για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επικράτησε ένταση απέναντι στη δημοσιογράφο όταν αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο της χώρας.

Η Νίκη Λυμπεράκη ζήτησε περισσότερες διευκρίνισεις γεγονός που εκνεύρισε τον Νίκο Καρβέλα. Ο συνθέτης μάλιστα, σε αυστηρό ύφος τόνισε στη δημοσιογράφο πως δεν θα του υποδεικνύει πώς θα μιλάει, ενώ είπε ακόμη πως η συζήτηση μαζί της είναι «λίγο απογοητευτική».

Πιο συγκεκριμένα της είπε: «Πιάνεσαι από μία λέξη που είπα, που παρομοιάζω τη Βουλή με έναν βόθρο, που αν ρωτήσω 12 εκατομμύρια Έλληνες, θα μου πουν και τα 12 “ναι πρόκειται για έναν βόθρο”, θα είσαι ίσως ο μόνος Έλληνας που θα πει όχι. Ίσως πρέπει να κυβερνήσεις και να αλλάξεις επάγγελμα. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα», με τη Νίκη Λυμπεράκη να προσθέτει: «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Στη Δημοκρατία, όπως την αντιλαμβάνεσαι, χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστεψα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Πιάνεσαι από αυτό και όλα αυτά που λέω μέχρι στιγμής τα περνάς ντούκου. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά στον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες για ποιο λόγο είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω;», ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν όλη τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

«Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;», τον ρώτησε στη συνέχεια η Νίκη Λυμπεράκη. «Δεν απαντώ σε αυτή την ερώτηση. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντάει: «Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς». Τελικά, η συζήτηση έκλεισε σε αυτό το σημείο με ένα διάλειμμα.

Καρβέλας σε Λυμπεράκη: «Μόλις τελειώσω, θα με ρωτάς»

Η ένταση ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Όταν η δημοσιογράφος θέλησε να του υποβάλει μία ερώτηση για το βιβλίο που έγραψε, εκείνος ενοχλήθηκε ξανά. «Να σε ρωτήσω κάτι;» του είπε η Νίκη Λυμπεράκη με εκείνον να τονίζει: «Όχι, να με ακούς, αφού τελειώσω, θα με ρωτάς».

«Άν ήταν να κάναμε TEDx, που βγαίνει κάποιος σε μία σκηνή και μιλά για τη ζωή του, τα έργα του κ.λ.π. ανάλογα με το θέμα. Θέλω να ρωτάω και εγώ» του είπε η δημοσιογράφος με τον Νίκο Καρβέλα να λέει: «Είναι σαν πράξη αυτοικανοποίησης, συνεύρεσης. Θες να συνευρεθούμε». «Θέλω να μου επιτρέπεις να σε ρωτώ κιόλας γιατί εσύ είσαι χειμαρρώδης και πρέπει να σε παρακολουθούμε» συμπλήρωσε η Νίκη Λυμπεράκη.

Καρβέλας: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση»

Ο Νίκος Καρβέλας στη συνέντευξή του μίλησε και για την Άννα Βίσση: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι' αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό, τώρα θα κάνουμε του Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου».

Καρβέλας: Παντρεύτηκα με την Πάνια για να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε

Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε και στον θεσμό του γάμου, λέγοντας πως έχει παντρευτεί δύο φορές. Για τον γάμο του με την Άννα Βίσση είπε πως ήταν πολύ ρομαντικός τότε και προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο σχολιάζοντας πως πρέπει να «υπήρχε κάτι αλλοπρόσαλλο στις βλάβες του εγκεφάλου μου» για να παντρευτεί αλλά το «πλήρωσα γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα» και μετά αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Αννίτα Πάνια, λέγοντας: «Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά το έκανα για να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε, με διασκέδαζαν πάρα πολύ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ