Νίκος Βουρλιώτης για το ξύλο στο Mad Video Music Awards: «Αισθάνθηκα ντροπή, σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος»

Νίκος Βουρλιώτης για το ξύλο στο Mad Video Music Awards: «Αισθάνθηκα ντροπή, σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος»

Ξέσπασε ο Νίκος Βουρλιώτης για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards, με τον γνωστό ράπερ να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις.

Αφορμή για την έντονη αντίδραση του Νίκου Βουρλιώτη αποτέλεσε το γεγονός ότι οι τράπερ Snik και Light, πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια των θεατών, μετατρέποντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια μουσική γιορτή σε ρινγκ.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός και ως NiVO, ο ίδιος παρότι θα παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο hip hop βίντεο κλιπ αποχώρησε αηδιασμένος. «Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή», ανέφερε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη:

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτο το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου.

Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά. Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι ''σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα" δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views.

Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!!

Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή. Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά.

Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή: Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down"!!!

Νίκος Βουρλιώτης
a.k.a NiVO
23/6/22».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS