Νίκος Αποστολόπουλος για Βίκυ Καγιά: «Είναι ανυπόφορη, μια στρίγγλα»

Νίκος Αποστολόπουλος για Βίκυ Καγιά: «Είναι ανυπόφορη, μια στρίγγλα»

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος, τη νύχτα της Κυριακής 29/01/2023, στο πλατό του «After Dark» στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κλήθηκε να παίξει στην ενότητα «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» από όπου πέρασε από κόσκινο τη showbiz ενώ επιφύλασσε μια ξεχωριστή αναφορά στη Βίκυ Καγιά.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για την Μαρίνα Πατούλη

Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως «στη Μαρίνα Πατούλη έχω πει ότι πρέπει να της χαρίσω έναν καθρέφτη γιατί πρέπει να δει πως βγαίνει έξω. Αλλά φοβάμαι ότι και ο καθρέφτης δεν θα μπορεί να δει πως βγαίνει έξω».

Για τον Αλέξη Παππά

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω από τότε που ξεκίνησε. Με τον Αλέξη έχω κάνει καμπάνια μαζί το 2004. Ο Αλέξης είναι ωραίο παιδί, έχει πολλή έπαρση, όχι απέναντι μου. Πιστεύει δηλαδή ότι είναι κάτι που δεν θα είναι ποτέ. Οπότε θα του έλεγα πως η κότα όταν πίνει το νερό κοιτάζει τον ουρανό».

Η επιτροπή που θα έφτιαχνε για το GNTM

«Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος οπότε μαζί μου θα ήταν τέλειο γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Την Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται. Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει την στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ» κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ