Η ακριβότερη ταινία του Netflix- Κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές

Η ακριβότερη ταινία του Netflix- Κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές

Την ημερομηνία κυκλοφορίας της πιο ακριβοπληρωμένης ταινίας μέχρι σήμερα του Netflix, το «Red Notice» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της, Ντουέιν Τζόνσον.

O γίγαντας συνεχούς ροής διέθεσε 200 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή της επερχόμενης ταινίας κωμωδίας δράσης, καθιστώντας την την πιο ακριβή μέχρι σήμερα. Κι όπως ανακοίνωσε ο Ντουέιν Τζόνσον, ένας εκ των πρωταγωνιστών, μαζί με τον Ράιαν Ρέινολντς και την Γκαλ Γκαντότ, η πρεμιέρα θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο.

«Σας στέλνω επισήμως την ειδοποίησή σας» έγραψε στην ανάρτησή του. «Η μεγαλύτερη ταινία του Netflix, Red Notice, κυρίες και κύριοι θα κάνει πρεμιέρα στα σαλόνια σας σε όλο τον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου».

Πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Netflix
Ο διάσημος ηθοποιός δεν ήταν υπερβολικός στη χρήση των λέξεων καθώς δεδομένου ότι ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, είναι η πιο ακριβή ταινία του Netflix. Το 2019, αναφέρθηκε ότι ο Ράιαν Ρέινολντς και η Γκαλ Γκαντότ θα έπαιρναν ο καθένας τους σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια για τους ρόλους τους, ενώ ο Ντουέιν Τζόνσον θα έπαιρνε «εκατομμύρια περισσότερα» ως ένας από τους πρωταγωνιστές και παραγωγούς, σύμφωνα με το Variety.

 

«Ο κορυφαίος profiler του FBI. Ο πιο καταζητούμενος κλέφτης έργων τέχνης. Και ο μεγαλύτερος conman που έχει δει ποτέ ο κόσμος» έγραψε ο Τζόνσον σε μια λεζάντα της φωτογραφίας των τριών πρωταγωνιστών της ταινίας. «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Netflix για την εμπιστοσύνη και το όραμα να δεσμευτούν για τη μεγαλύτερη επένδυσή που έκαναν ποτέ. Ευχαριστώ τον καλό φίλο μου και το δημιουργό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρόουσον Θάρμπερ» συνέχισε, προσθέτοντας αστειευόμενος: «Ευχαριστώ τους εξαιρετικά ταλαντούχους (και εξαιρετικά μη ελκυστικούς) συμπρωταγωνιστές Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρένολντς».

Στην ταινία «Red Notice», ο Ντουέιν Τζόνσον υποδύεται έναν πράκτορα της Ιντερπόλ που κυνηγά να πιάσει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνη στον κόσμο (την Γκαλ Γκαντότ). Η Ιντερπόλ εκδίδει μια «κόκκινη ειδοποίηση» ή μια «διεθνή ειδοποίηση» για να συλλάβει την Γκαντότ. Εν τω μεταξύ, ο χαρακτήρας του Ράιαν Ρέινολντς – που περιγράφεται ως ο καλύτερος conman στον κόσμο» είναι ο αντίπαλος της Γκαντότ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS