Μυριέλλα και Κατσαούνης ανταλλάσσουν νέα καυτά φιλιά - Τους τσάκωσε ο φακός, έξαλλοι οι συμπαίκτες τους

Μυριέλλα και Κατσαούνης ανταλλάσσουν νέα καυτά φιλιά - Τους τσάκωσε ο φακός, έξαλλοι οι συμπαίκτες τους

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο φλερτ που ξεκίνησε μέσα στο Survivor. Οι δύο παίκτες αν και βρίσκονται σε αντίπαλα – αγωνιστικά – στρατόπεδα δεν φαίνεται να πτοούνται.

Ο έρωτας δεν κρύβεται και οι δυο τους για ακόμα μια φορά μπήκαν στο στόχαστρο των συμπαικτών τους. Νέα τετ α τετ, καυτά φιλιά και στενό... μαρκάρισμα από τον αγρότη στην ηθοποιό έβαλαν φωτιά εκ νέου φωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά το συμβούλιο στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκει την ευκαιρία και δίνει το γράμμα της στον Γιώργο Κατσαούνη όπου του εξηγεί τι έχει συμβεί και… το ειδύλλιο όχι απλά συνεχίζεται, αλλά όλοι οι παίκτες θα τους δουν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά!

«Η Μυριέλλα προφανώς δεν έχει κόψει οποιαδήποτε σχέση με τον "τσακα τσουκα"», ακούγεται να σχολιάζει έξαλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη καθώς η Μυριέλλα Κουρέντη, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, λέει για τον Γιώργο Κατσαούνη: «κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει και έχει παρεξηγήσει πράγματα».

«Η Μυριέλλα λέει και ξελέει πράγματα μονίμως, άλλα θα σου πει το πρωί και άλλα το βράδυ κι αυτό είναι που έχει τρελάνει όλη την ομάδα γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της».

Η ίδια, πάντως, επιμένει και λέει για τον αγρότη του Survivor: «Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω τα πράγματα μεταξύ μας συνεχώς φτιάχνουν» ενώ στο τέλος του συμβουλίου του νησιού σήμερα, Δευτέρα, οι δύο τους φαίνεται να έχουν και ένα πολύ στενό τετ α τετ.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS