Μπρουκ Σιλντς: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από στέλεχος του Χόλιγουντ»

Μπρουκ Σιλντς: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από στέλεχος του Χόλιγουντ»

Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby», που μιλάει για τη ζωή της.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «People», η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ πριν από 30 χρόνια.

«Κάνοντας το ντοκιμαντέρ, τα βλέπεις όλα μαζί και είναι θαύμα που επέζησα. Μου πήρε πολύ καιρό να το επεξεργαστώ. Τώρα είμαι πιο θυμωμένη από ό,τι μπορούσα να είμαι τότε», είπε η Μπρουκ Σιλντς.

Το περιστατικό συνέβη μόλις είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Princeton, μετά από ένα επαγγελματικό δείπνο. «Νόμιζα ότι θα μου έδινε δουλειά. Κάποια στιγμή ανέβηκα στο δωμάτιό του να καλέσω ένα ταξί και εκείνος με παρενόχλησε σεξουαλικά. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είχα παγώσει» περιέγραψε.

«Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό»

Η ηθοποιός είπε ότι δεν ανέφερε τίποτα γιατί φοβόταν πως δεν θα έβρισκε ποτέ ξανά δουλειά, ενώ κατηγορούσε συνέχεια τον εαυτό της. «Έλεγα συνέχεια: "Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Γιατί πήγα μαζί του; Δεν έπρεπε να είχα πιει εκείνο το ποτό στο δείπνο"».

Η ηθοποιός μοιράζεται την εμπειρία της «με την ελπίδα να βοηθήσει τους ανθρώπους να μην αισθάνονται μόνοι. Ο καθένας επεξεργάζεται το δικό του τραύμα σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα. Θέλω να γίνω συνήγορος των γυναικών ώστε να μπορούν να λένε την αλήθεια τους».

Το «Pretty Baby» θα κάνει πρεμιέρα μέσω της πλατφόρμας Hulu στις 3 Απριλίου και χωρίζεται σε δύο μέρη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ