Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ είναι παντρεμένη με 68χρονο – «Ανοιχτός γάμος», δεν ζηλεύει ο σύζυγός της

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ είναι παντρεμένη με 68χρονο – «Ανοιχτός γάμος», δεν ζηλεύει ο σύζυγός της

Τι κι αν είναι ο πρώτος άνδρας που ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Ο Ρολάντ Μέρι όμως, είναι ο πρώτος άνδρας που δίνει την ευλογία του σε μια σχέση με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως η 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι, είναι η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ και μάλιστα ταξίδεψαν μαζί για διακοπές στο Chateau Miraval. Τώρα όμως γίνεται γνωστό πως είναι παντρεμένη με τον 68χρονο εστιάτορα Μέρι εδώ και 8 χρόνια. Σύμφωνα με μια πηγή, το ζευγάρι έχει «ανοιχτό γάμο» και μπορεί να συναντά τον ηθοποιό στο εστιατόριο του συζύγου της, το πολυτελές Borchardt στο Βερολίνο.




Ο κ. Μέρι – που προφανώς δεν είναι ξένος στις απιστίες αφού φημολογείται πως έχει παντρευτεί 4 φορές - τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τους συζυγικούς διακανονισμούς και την φιλία της γυναίκας του με τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένας φίλος δήλωσε: «Ο Ρολάντ είναι ένας πολύ φιλοσοφημένος τύπος. Έχει παντρευτεί πολλές φορές και έχει πέντε παιδιά. Δεν τον ενδιαφέρει η αρνητικότητα ή η ζήλια. Εξακολουθούν να είναι παντρεμένοι (με το 27χρονο μοντέλο), αλλά θα μπορούσες να περιγράψεις την σχέση τους ως ‘ανοιχτό γάμο’».




Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο επιχειρηματίας επιδεικνύει αξιοσημείωτη αυτοσυγκράτηση δεδομένου ότι η σύζυγός του κυκλοφορεί δημόσια με τον Μπραντ Πιτ. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με τον 56χρονο ηθοποιό την Τετάρτη, όταν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Le Castellet κοντά στην Μασσαλία της Νότιας Γαλλίας, με το ιδιωτικό τζετ του Μπραντ Πιτ.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο Chateau Miraval, το κτήμα όπου ο ηθοποιός παντρεύτηκε με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και το οποίο εξακολουθούν να κατέχουν από κοινού.


Την Πέμπτη, η Πολωνικής καταγωγής Νικόλα Ποτουράλσκι, η οποία είναι γνωστή επαγγελματικά ως Νίκο Μέρι, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια αινιγματική φωτογραφία των ρακετών μπάντμιντον που επιπλέον σε μια πισίνα, μαζί με emoji φάλαινας και παγάκι. Τα σύμβολα λέγεται ότι αντιπροσωπεύουν «χαρά και ευτυχία» και πως «όλα είναι καλά».

Οι οπαδοί της στους διάφορους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δει πολλές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί ανά διαστήματα και κρύβουν στοιχεία για την σχέση της με έναν μυστηριώδη άνδρα από τον περασμένο Μάρτιο. Τον Νοέμβριο – τρεις μήνες μετά την γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ στο εστιατόριο του συζύγου της – περιέγραψε ένα ταξίδι έξι εβδομάδων στο Λος Άντζελες. Το ταξίδι κορυφώθηκε με την παρακολούθηση μιας συναυλίας του ράπερ Κάνιε Γουέστ μαζί με τον ηθοποιό.

Η γνωριμία του Μπραντ Πιτ με το μοντέλο στο εστιατόριο του συζύγου της

Πάντως, εάν επιβεβαιωθεί, το 27χρονο μοντέλο θα είναι η πρώτη σοβαρή σχέση του διάσημου ηθοποιού μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί το 2015.

 

Το εστιατόριο Borchardt αποπνέει μια αίσθηση πλούτου

Ο Μπραντ Πιτ είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το εστιατόριο Borchardt το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας του «Άδωξοι Μπάσταρδη». Επισκέφθηκε ξανά το εστιατόριο – το οποίο λέγεται πως αποπνέει μια αίσθηση πλούτου και αίγλης και έχει διάσημους επισκέπτες, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Νάταλι Πόρτμαν – πέρυσι όταν προωθούσε την ταινία «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, η Ποτουράλσκι του έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της κατά την επίσκεψή του. Άλλα δημοσιεύματα λένε, όμως, πως γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS