Ο Μπραντ Πιτ με νέα σύντροφο - 27χρονο μοντέλο, μοιάζει πολύ με την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ με νέα σύντροφο - 27χρονο μοντέλο, μοιάζει πολύ με την Αντζελίνα Τζολί

Νέα σύντροφο φαίνεται πως έχει βρει ο Μπραντ Πιτ, η οποία μάλιστα μοιάζει εκπληκτικά με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί. Πρόκειται για ένα 27χρονο, πολύγλωσσο μοντέλο, με το όνομα Νικόλ Ποτουράλσκι.

Ο Μπραντ Πιτ και η νέα του αγαπημένη εθεάθησαν στο αεροδρόμιο Le Castellet της Γαλλίας να βγαίνουν από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο καθώς πέταξαν από το Λος Άντζελες για το Σαρλς ντε Γκολ προτού ταξιδέψουν στο μικρότερο αεροδρόμιο.

nicole montelo mpez forma

Ο διάσημος ηθοποιός, που δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ νωρίτερα φέτος, πιστεύεται ότι θα μείνει στο Chateau Miraval, ένα κτήμα που αγόρασε έναντι 67 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011 με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

angelina jolie mavro forema

Διαχυτικοί στο αεροδρόμιο - Δεν νοιάζονταν για τον κόσμο που τους έβλεπε

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ντυμένος απλά με ένα χακί παντελόνι και λευκό μπλουζάκι και φυσικά προστατευτική μάσκα προσώπου. Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «ΟΚ» επικαλούμενη αυτόπτη μάρτυρα, ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφός του φέρονταν σαν «ερωτευμένοι έφηβοι» λίγο προτού επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους. «Φιλιόντουσαν και ο Μπραντ ήταν πολύ προστατευτικός μαζί της» πρόσθεσε η πηγή. «Βρίσκονταν σε έναν ημί-δημόσιο χώρο αλλά δεν νοιάζονταν για τον κόσμο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ νεότερη από αυτόν».

montelo nicole poturalski mov mplouzaki

Όσο για την διαμονή τους, το ανακτορικό του σπίτι των 35 δωματίων, βρίσκεται στο χωριό Κορένς στη Νότια Γαλλία και είναι το μέρος όπου ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί πέρασαν πολλές ευτυχισμένες στιγμές, ενώ εκεί έγινε και ο γάμος τους το 2014. Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει την έκταση 1.100 στρεμμάτων έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων και πιστεύεται ότι έχουν ξοδέψει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνισή του.

brad pitt chateau miravalΠοια είναι η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ- Μοντέλο, μητέρα και πολύγλωσση

Αναφορικά με την νέα του σύντροφο, ελάχιστα είναι γνωστά για την φύση της φιλίας τους, αλλά συχνά η 27χρονη ενημερώνει τους 101.000 οπαδούς της για την ζωή της. Το μοντέλο έχει βρεθεί και στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle, ενώ αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο με δύο πρακτορεία μοντέλων σε Λος Άντζελες και Γερμανία.


Η Νικόλ, που τον περασμένο μήνα – όπως βλέπει κανείς στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – απολάμβανε τις διακοπές της στην Ίμπιζα τον περασμένο μήνα, πιστεύεται ότι ζει στο Βερολίνο. Εκτός από όμορφη, είναι και έξυπνη, καθώς τα 10 χρόνια σταδιοδρομίας στις πασαρέλες του κόσμου την βοήθησαν να γίνει πολύγλωσση και μπορεί να μιλά σε 5 γλώσσες.

Η Νικόλ κατάγεται από το Μπέργκαμεν της Γερμανίας, που βρίσκεται στην παλιά βιομηχανική περιοχή του Ρουρ και έχει ρίζες από την Πολωνία. Στην σελίδα της στο Facebook, το μοντέλο, που είναι αγαπημένη της βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι ελεύθερη.

Στην καριέρα της έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο και κόσμησε τα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Elle, Cosmopolitan και Marie Claire Στα 13 της ήθελε να γίνει θαλάσσιος βιολόγος, αλλά ένα πρακτορείο μοντέλων την εντόπισε στην Disneyland του Παρισιού και οι γονείς της συμφώνησαν να γίνει μοντέλο. Αλλά το ταλαντούχο και όμορφο μοντέλο κατάφερε να ολοκληρώσει το Abitur της και ίδρυσε έναν οργανισμό αφιερωμένο στο να βοηθά τους καρχαρίες.


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ