Μουντιάλ 2022: Οργή των συνδρομητών του ΑΝΤ1+ για τα προβλήματα στη μετάδοση του Αγγλία - Ιράν

Μουντιάλ 2022: Οργή των συνδρομητών του ΑΝΤ1+ για τα προβλήματα στη μετάδοση του Αγγλία - Ιράν

Αγανάκτηση προκλήθηκε μεταξύ των χρηστών της ψηφιακής πλατφόρμας ΑΝΤ1+, λόγω των τεχνικών προβλημάτων κατά τη μετάδοση του αγώνα Αγγλία-Ιράν για το Μουντιάλ 2022.

Η νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 δεν «άντεξε» στο πρώτο ματς που κλήθηκε να καλύψει από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όσο και κατά τη διάρκεια, προέκυψαν σωρεία διαμαρτυριών ότι το σύστημά τους έχει κολλήσει και δεν μπορούν να δουν την αγωνιστική δράση στο Khalifa International Stadium. Για την ιστορία, οι Άγγλοι επικράτησαν σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι 6-2 των Ιρανών.

«Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία - Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας», ήταν το μήνυμα που έπαιξε στο Twitter της πλατφόρμας και κάτω από την ανάρτηση εμφανίστηκε ένα μεγάλος πλήθος εξαγριωμένων ανθρώπων.

Η συνδρομή των 20 ευρώ για την παρακολούθηση του ΑΝΤ1+, που η πλειοψηφία του κόσμου έδωσε για το Μουντιάλ 2022 έγινε ένα από τα trends στο Twitter, όπως φυσικά και το όνομα της πλατφόρμας.

Στον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 το Σενεγάλη - Ολλανδία

Όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις στα social media η οργή ξεχειλίζει. Και αυτό γιατί όχι μόνο ο κόσμος δέχτηκε να πληρώσει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Μουντιάλ (εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα πολλά χρόνια), αλλά ακόμα και όταν το έκανε, αυτό δεν τον βοήθησε να... φτάσει στο θέαμα με τον τρόπο που θα ήθελε.

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στο παιχνίδι της Αγγλίας με το Ιράν με τον ANT1+, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να δείξει το παιχνίδι της Σενεγάλης με την Ολλανδία στην «ελεύθερη» συχνότητα.

Μουντιάλ 2022: Δείτε τις οργισμένες αναρτήσεις στο Τwitter για τα προβλήματα στην πλατφόρμα ANT1+:

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ