Εξώδικο από τον Τριαντάφυλλο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου -Πόσα χρήματα της ζητάει

Εξώδικο από τον Τριαντάφυλλο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου -Πόσα χρήματα της ζητάει

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο.

Μετά τις κατηγορίες για απόπειρα ξυλοδαρμού και τα μηνύματα που έστειλαν ο ένας στον άλλον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές, η υπόθεσή ανάμεσα στο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US φαίνεται πως παίρνει πια το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, ο συνήγορος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας ανέφερε: «Η κυρία Παπαδοπούλου αποφεύγει να επικοινωνήσει και να σηκώσει το τηλέφωνο στο δικαστικό επιμελητή για να της επιδώσει το εξώδικο» και συμπλήρωσε: «Κατηγορεί τον κύριο Τριαντάφυλλο για bullying, ενώ ο πελάτης μου υπέστη bullying».

Μάλιστα με δεδομένο ότι δεν υπήρξε συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως όριζε το εξώδικο του Τριαντάφυλλου, ο δικηγόρος του είπε ότι προχωράει σε μήνυση και αγωγή. «Εμείς προχωράμε με μήνυσή και αγωγή με την οποία θα ζητηθεί και κάποια αποζημίωση και το οποιοδήποτε ποσό εκδικαστεί θα δοθεί από τον κύριο Τριαντάφυλλο στα παιδιά με καρκίνο. Το ποσό της αποζημίωσης που θα ζητηθεί είναι 100.000 ευρώ, όπως αναφέρεται και στο εξώδικο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου.

Τέλος, ο κ. Σούρλας ανέφερε: «Τα μηνύματα που δέχτηκε ο εντολέας μου είναι υπερβολικά και κυρίως μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες και δείχνουν πως υπάρχει κοινός νους και ο κόσμος καταλαβαίνει».

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε με μια ανακοίνωση που κοινοποίησε στα social media στο εξώδικο που της έστειλε ο Τριαντάφυλλος.

«Αναφορικά με όσα περιέχονται στην εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου προς εμένα, η οποία μου κοινοποιήθηκε σήμερα και ώρα 10:25 και τα όσα έχει δηλώσει ήδη δημοσίως, είτε ο ίδιος είτε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, περί δήθεν ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων μου εις βάρος του σε μια προσπάθειά του να εμφανίσει τα γεγονότα κατά το δοκούν, η θέση μου ήταν και παραμένει, ότι καμία συγγνώμη οφείλω εγώ στον κ. Τριαντάφυλλο – εκτός και μόνον του ότι χάριν αστεϊσμού τον αποκάλεσα “γαρύφαλλο” – διότι εγώ είπα μόνο την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν μεταξύ μας και καμία πρόθεση είχα να τον εξυβρίσω, συκοφαντήσω κλπ., αλλά να διαμαρτυρηθώ, όπως είχα και έχω δικαίωμα άλλωστε, για την απαράδεκτη, αδικαιολόγητη, ανήκουστη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου κατ’ επανάληψη, ενώπιον μάλιστα τρίτων προσώπων.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι αυτός με χτύπησε, όπως θέλει να εμφανίσει για να με μειώσει προφανώς, αλλά ότι απείλησε ότι θα με χτυπήσει για να με εκφοβίσει. Αντί ο κ. Τριαντάφυλλος να ζητήσει συγγνώμη από εμένα για τα όσα, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, έχω υποστεί από τις πράξεις του και την σοβαρότατη βλάβη μου ήδη, έχει το θράσος προς δημιουργία εντυπώσεων, να ζητάει εγώ να ανακαλέσω. Εφόσον ο κ. Τριαντάφυλλος επιλέγει την οδό αντιπαράθεσης, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι το δίκιο ποτέ δεν χάνεται και η αλήθεια θα λάμψει. Η δήλωσή μου αυτή αποτελεί την τελευταία στα social media σχετικά με το ζήτημα του κ. Τριαντάφυλλου», έγραφε η ανακοίνωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Δείτε την απάντηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου στον Τριαντάφυλλο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ