Μάθιου Μακόναχι: Με κακοποίησε άνδρας στα 18 μου

Μάθιου Μακόναχι: Με κακοποίησε άνδρας στα 18 μου

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για περιστατικά που τον σημάδεψαν στην εφηβεία κάνει στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφορούν με τίτλο «Greenlights», ο Μάθιου Μακόναχι.

Ο σταρ του Χόλυγουντ περιγράφει στο βιβλίο του την κακοποίησή του από έναν άνδρα στα 18 του χρόνια. Όπως σημειώνει, ο άνδρας τον αναισθητοποίησε και τον κακοποίησε στο πίσω μέρος ενός βαν. Παράλληλα, εξομολογείται ότι τον εκβίασαν να κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 15 του χρόνια.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ελπίζω να μην συμβεί αυτό». Παρά τις δύο τραυματικές του εμπειρίες ο Μάθιου παραμένει λαμπερός και γεμάτος χαμόγελο και αισιοδοξία: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα σαν θύμα. Έχω αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμοτεί για να είμαι ευτυχισμένος».

Παραδέχεται, μάλιστα, πως το μόνο πράγμα που ήξερε από πάντα για τον εαυτό του, είναι ότι ήθελε να γίνει πατέρας.

«Το μοναδικό πράγμα που γνώριζα από πάντα είναι πως ήθελα να γίνω πατέρας. Και παρέμεινε κορυφή για μένα. Το να είμαι μπαμπάς ήταν πάντα το μόνο μου όνειρο…Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο σημαντικό», εξηγεί.

Ο 50χρονος σήμερα Μάθιου Μακόναχι έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Camila, τους Levi 12 ετών, Vida 10 ετών και τον 8χρονο Livingston.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ