Μάρω Κοντού: «Δεν θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

Μάρω Κοντού: «Δεν θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

Για τον αείμνηστο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη σχέση που είχαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, μίλησε η Μάρω Κοντού.

Πιο αναλυτικά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν έχει μυστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο κόσμος την ήθελε ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στην ερώτηση για το εάν έχει μυστικά, η Μάρω Κοντού απάντησε:

«Μπα! Θυμάμαι ότι μια φορά ήμασταν τουρνέ κάπου έξω από την Καβάλα. Και στην ταβέρνα που καθίσαμε τα ήξεραν όλα για όλους. Για τον Κωνσταντάρα, για την Καρέζη, όλα τα γνώριζαν καλύτερα κι από μένα που συνεργαζόμουν μαζί τους».

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια είπε:

«Κάποια στιγμή με πλησίασε μια γιαγιά και με ρώτησε: "Γιατί δεν τον παντρεύεσαι τον Κωνσταντάρα;".

"Βρε, χριστιανή μου" προσπαθούσα να της εξηγήσω. "Είναι παντρεμένος ο άνθρωπος και είμαι παντρεμένη κι εγώ". Εκείνη όμως επέμενε: "Θα ήσασταν ωραίο ζευγάρι. Έπρεπε να τον έχεις παντρευτεί τον Λάμπρο". Με τον Λάμπρο με ήθελαν. Μα και τις πιο πολλές ταινίες μου μαζί του τις έχω κάνει.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το αν τελικά θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι εκείνη και ο αείμνηστος ηθοποιός υπό άλλες συνθήκες, η Μάρω Κοντού απάντησε: «Όχι, ήμασταν αταίριαστοι ως χαρακτήρες. Αλλά πολύ ταιριαστοί ως επαγγελματίες. Ήταν ταλαντούχος πολύ ο Λάμπρος».

«Δεν μου άρεσε καθόλου σαν άνδρας, ήταν βωμολόγος, νευρικός, απότομος», είχε πει με χιουμοριστική διάθεσε στο παρελθόν για τον ηθοποιό.

Δείτε βίντεο από παλιά συνέντευξή της

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ