Μαρία Πρωτόπαππα: Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα - Νιώθω μια απελευθέρωση έτσι

Μαρία Πρωτόπαππα: Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα - Νιώθω μια απελευθέρωση έτσι

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα και αναφέρθηκε φυσικά, και στον «Σασμό».

Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Μαρίνα» στη δραματική σειρά του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στα spoiler που κυκλοφορούν.

Στον Σασμό γνωρίζω τα λιγότερα

«Νομίζω πως για τον Σασμό γνωρίζω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler, δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή, βλέπει μία σειρά, γιατί να ξέρει τι θα γίνει παρακάτω; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να βλέπεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει. Είναι πιο γαργαλιστικό;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η καθημερινότητά και η εξωτερική της εικόνα

«Για πολύ μεγάλο διάστημα, τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι. Φοράω ό,τι να ναι, χρώματα, είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ, γιατί αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά για να ξαναβαφτώ και μετά, θα ξεβαφτώ για να βαφτώ ξανά στο θέατρο και θα ξεβαφτώ για να κοιμηθώ.

Οπότε, δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ υγιεινό. Αλλά κι έτσι να μην ήταν, δεν νομίζω πως έχει σημασία, δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πώς θα έπρεπε να είμαι», εξήγησε η ηθοποιός.

Οι «κρίσεις» της ηλικίας

Τέλος, αναφέρθηκε στην ηλικία της και ανέφερε πως έχει πάθει κάποιες «κρίσεις», επειδή μεγαλώνει. «Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 22, στα 29, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου νιώθω έντονα την αλλαγή, όταν αλλάζω σελίδα βιολογικά. Το νιώθω πεντακάθαρα κι είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό και την κοσμοθεωρία μου», είπε κλείνοντας η Μαρία Πρωτόπαππα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ