Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Και ο Μεγαλέξανδρος είχε μια διαστροφή -Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, αυτά είναι στην ανθρώπινη φύση»

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Και ο Μεγαλέξανδρος είχε μια διαστροφή -Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, αυτά είναι στην ανθρώπινη φύση»

Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού αναφέρθηκε σήμερα η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Μαρία Ιωαννίδου υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ψυχικά ασθενής.

«Δεν είναι μία χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή. Έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω να ακούσω και τον Πέτρο Φιλιππίδη τι θα πει. Κάτι θα έχει να πει, δεν μπορεί. Αλλά σίγουρα ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Από την άλλη, πρέπει να τονίζουμε και να λέμε ότι χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα που την ξέρω προσωπικά, πονάω πιο πολύ ακόμα για τον γιο του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε και βρωμίζουμε το θέατρο. Το θέατρο δεν φταίει επειδή υπήρχαν τρεις τέσσερις διεστραμμένοι άνθρωποι» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Συνεχίζοντας, μίλησε για την προσωπική της οδυνηρή εμπειρία βιασμού που έχει ζήσει, ενώ χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη άρρωστο.

«Και ο Μεγαλέξανδρος είχε μία διαστροφή. Είναι άρρωστος, δεν παύουμε όμως να χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό», συνέχισε.

«Να μην πούμε ότι είναι μία χαρούμενη μέρα. Να πούμε κρίμα που είναι άρρωστος. Συμπαρίσταμαι στις κοπέλες, φυσικά και είμαι μαζί τους, αλίμονο να μην ήμουν. Γνώρισα τον Πέτρο ο οποίος είχε μια ειδική και περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε κι εμένα. Βρήκα τον τρόπο όμως και το ισορρόπησα και με την οικογένειά του και με την Ελπίδα και με τον γιο του», τόνισε στη συνέχεια και σημείωσε: «Απλώς δεν με βίασε». «Με βίασε κι ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε τώρα, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Τι φταίει το θέατρο;» είπε η ηθοποιός σοκάροντας το πάνελ της εκπομπής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ