Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία από αυτόν τον καταραμένο σατανά που μπήκε στη ζωή μου»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία από αυτόν τον καταραμένο σατανά που μπήκε στη ζωή μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε τη μεγάλη περιουσία που έχασε, αεξαιτίας μίας «δήθεν φίλης», όπως χαρακτήρισε το άτομο που εμπιστεύτηκε στο παρελθόν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Οpen Weekend», όπου και ήταν καλεσμένη, η Μαρία Ιωαννίδου είπε:

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS