Μάνος Γαβράς: Αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ – «Ήταν υπερβολικά…»

Μάνος Γαβράς: Αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ – «Ήταν υπερβολικά…»

Ο ηθοποιός μιλά για την καριέρα του στην Αμερική και για τους χολιγουντιανούς σταρ, με τουμιλά ς οποίους έχει δουλέψει.

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» έκανε δηλώσεις ο Μάνος Γαβράς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ, για τον τον απρόσιτο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αλλά και για την απώλεια του πατέρα του.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική αποκάλυψε: «Δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway».

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν πολύ καλή. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο σταρ που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είχα γνωρίσει και τον Αλ Πατσίνο, και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός», περιέγραψε για τους σταρ του εξωτερικού με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

«Φυσικά και έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω. Οι δύο δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν στην Αμερική. Ένιωθα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και δε θα κάνω τίποτα», παραδέχτηκε.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στα παιδικά βιβλία που έγραψε, τόνισε: «Ήθελα να επικοινωνήσω με τη νέα γενιά, τα παιδιά».

«Θα γίνω πατέρας σύντομα πιστεύω. Σκέφτομαι το μπαμπάς περισσότερο, όχι το σύζυγος», κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS