Μάικ Τάισον: Ενοχλήθηκε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του επιβάτη που γρονθοκόπησε

Μάικ Τάισον: Ενοχλήθηκε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του επιβάτη που γρονθοκόπησε

«No news, good news» προς το παρόν για τον Μάικ Τάισον, ο οποίος συνεχίζει να κάνει κανονικά το πρόγραμμα και τις διακοπές του στο Μαϊάμι από τη στιγμή που το θύμα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του μετά το περιστατικό στο αεροπλάνο πριν από μερικές ημέρες.

Σε πλάνα που είχαν κυκλοφορήσει από το «ΤΜΖ» ο έμπειρος πυγμάχος φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του και να επιτίθεται σε έναν συνεπιβάτη του, ο οποίος στα λεπτά που προηγήθηκαν είχε γίνει λίγο περισσότερο ενοχλητικός από αυτό που θες να γίνει κάποιος σε μια καμπίνα αεροπλάνου.

Τα ακριβή αίτια της επίθεσης ωστόσο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με το θύμα, Μέλβιν Τάουνσεντ ΙΙΙ, να δηλώνει στους αστυνομικούς οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο πως δεν θα κινήσει διαδικασίες, με αποτέλεσμα αμφότεροι να παραμείνουν ελεύθεροι. Από την άλλη, το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι μονταρισμένο και από αυτό μπορούν να βγουν μόνο ορισμένα συμπεράσματα.

Θυμηθείτε το συμβάν:

Μια πιο σαφή εικόνα θέλησαν να δώσουν (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκαν) οι εκπρόσωποι του Τάισον, οι οποίοι δήλωσαν στο «ΤΜΖ» πως ο Τάουνσεντ πέραν της ενοχλητικής/επιθετικής στάσης του είχε προχωρήσει και στη ρίψη ενός μπουκαλιού με νερό. Μιλώντας στο ίδιο Μέσο, ο νέος δικηγόρος του θύματος αρνείται πως έγινε κάτι τέτοιο και φυσικά πέταξε το μπαλάκι στην απέναντι πλευρά με το αν μη τι άλλω δυνατό επιχείρημα της εμπειρίας που διαθέτει ο Τάισον και αυτό το αμερικάνικο «θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα».

«Ο πελάτης μας είναι μεγάλος φαν του Μάικ Τάισον. Όταν ο Μάικ Τάισον επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, εκείνος υπερενθουσιάστηκε. Στην αρχή η αλληλεπίδραση ήταν εγκάρδια. Από ένα σημείο και μετά τον κύριο Τάισον άρχισε να τον ενοχλεί αυτός ο υπέρ το δέον ενθουσιασμός και άρχισε να τον χτυπάει με υπερβολικό τρόπο.

Η όλη κατάσταση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν είχε κληθεί στο σημείο κάποια αεροσυνοδός. Ο πελάτης μας αρνείται ότι πέταξε μπουκάλι νερού πριν ξεκινήσει να τον χτυπάει ο κύριος Τάισον. Για να τονίσουμε και το προφανές, μιας και αποτελεί έναν από τους καλύτερους πυγμάχους στην ιστορία, ο κύριος Τάισον έπρεπε να δείξει περισσότερη αυτοσυγκράτηση πριν αρχίσει να χρησιμοποιεί τα χέρια του σε κάποιον πολύ ενθουσιασμένο οπαδό του», δήλωσε.

Μερικά 24ωρα μετά, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το ζήτημα, κάτι που μπορεί να είναι προσωρινό αφού μια πηγή κοντά στον Τάουνσεντ ΙΙΙ ανέφερε (ενδεχομένως προετοιμάζοντας το έδαφος) πως: «Ο Τάουνσεντ είναι ακόμη σε σοκ και δεν έχει αποφασίσει ποια ακριβώς θα είναι τα επόμενα βήματά του. Προσέλαβε σύμβουλο εξαιτίας των ψυχολογικών τραυμάτων του, την υπερβολική φύση αυτού του γεγονότος και τις προσπάθειες που κάνουν τα μίντια για να τον πλησιάσουν».

Ποιος είναι ο Μέλβιν Τάουνσεντ ΙΙΙ

Το θύμα της επίθεσης ονομάζεται Μέλβιν Τάουνσεντ ο Τρίτος και είναι 36 ετών.

Το TMZ αποκάλυψε ότι ο Τάουνσεντ είναι γνώριμος των αρχών με αρκετές καταδίκες σε βάρος του για απάτη, ληστεία, κατοχή ουσιών και πώληση κλοπιμαίων. Το 2018 είχε κλέψει ένα τροχόσπιτο και έφυγε αφού το έδεσε στο φορτηγάκι του. Επιπλέον έχει βρεθεί να κατέχει ναρκωτικές ουσίες.

Έχει βρεθεί στη φυλακή τουλάχιστον δύο φορές, την πρώτη φορά για 20 μήνες και τη δεύτερη για άλλους 15 μήνες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ