Maestro: Βίντεο από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής στην παραλία με τον Ορέστη και την Κλέλια

Maestro: Βίντεο από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής στην παραλία με τον Ορέστη και την Κλέλια

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, ακόμη μία backstage σκηνή.

Ο δημιουργός της σειράς -του πρώτου ελληνικού πρότζεκτ που έχει ενταχθεί στο Netflix- αναρτά στο Instagram συχνά, αδημοσίευτο υλικό από τα γυρίσματα του «Maestro» και το βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου 2023 , είναι μία αναδρομή από τη στιγμή, λίγο πριν γυρίσουν τη ρομαντική σκηνή του με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία, ως «Ορέστης» και «Κλέλια».

Δείτε ακόμη: Το «Maestro In Blue» σαρώνει και στο παγκόσμιο Netflix

Οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να μπουν στα παγωμένα νερά των Παξών, για τις ανάγκες μίας σκηνής. Μπορεί η «Κλέλια» και ο «Ορέστης» να είχαν μία ξεχωριστή στιγμή στη σειρά, αλλά οι δύο ηθοποιοί, αν και κρύωναν πολύ, «έπρεπε να κάνουν ότι είναι πολύ άνετοι», όπως λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο.

Στο κλιπ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τραβά με την κάμερα τη στιγμή, λίγο πριν γυρίσουν τη σκηνή και μπαίνει πρώτος στη θάλασσα, καλώντας και την συμπρωταγωνίστριά του να τον ακολουθήσει.

Στη συνέχεια, ανάρτησε τη σκηνή, όπως προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Πραγματικότητα vs Ρομαντική σκηνή!🎬 Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS