Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον ηθοποιό ξανά σε σχέση με την Τζίτζι Χαντίντ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον ηθοποιό ξανά σε σχέση με την Τζίτζι Χαντίντ

Η σχέση τους δείχνει ότι έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει στο ίδιο ξενοδοχείο στο Λονδίνο με μερικά λεπτά διαφορά, ενώ ο ηθοποιός θέλησε να γνωρίσει το μοντέλο στους γονείς του.

Η Τζίτζι Χαντίν εθεάθη να μπαίνει με μία φίλη της στο ίδιο εστιατόριο που γευμάτιζε ο Ντι Κάπριο με τον πατέρα και τη μητριά του. Είναι τυχαία σύμπτωση; Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι χώρισε τον Φεβρουάριο αλλά τα ξαναβρήκε τον Μάρτιο.

Οι φωτογραφίες του Ντι Κάπριο με φίλη της Χαντίντ

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, με τον Χολιγουντιανό σταρ να κάνει διακοπές μαζί με 22χρονο μοντέλο, φίλη της Τζίτζι Χαντίν.

Ο Ντι Κάπριο εθεάθη με μοντέλο που τυχαίνει να είναι φίλη της συντρόφου του. Με γιοτ ξεκίνησε ταξίδι ανοιχτά των ακτών της Ίμπιζα στην Ισπανία, συνοδευόμενος από τη Μέγκαν Ρος, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, γνωστό για τη συνεργασία του με διάσημες μάρκες πολυτελείας.

Το TMZ δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τον Ντι Κάπριο και τη Μέγκαν Ρος να βγαίνουν από το ίδιο βαν με κατεύθυνση το γιοτ του ηθοποιού, και σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν τη νύχτα μαζί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS