Τέλος το La Casa de Papel: Ο Professor αποχαιρετά τη σειρά με ένα συγκινητικό μήνυμα [βίντεο]

Τέλος το La Casa de Papel: Ο Professor αποχαιρετά τη σειρά με ένα συγκινητικό μήνυμα [βίντεο]

Η 5η σεζόν της σειράς La Casa De Papel που αγαπήθηκε όσο λίγες θα επιστέψει σε λίγους μήνες και τα γυρίσματα φαίνεται πως βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Ομως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν.

Οπως έχει ηδη ανακοινώσει το Netflix αλλά και ο δημιουργός της σειράς La Casa De Papel Αλεξ Πίνα: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ‘La Casa de Papel’. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Φαίνεται λοιπόν πως ο γνωστός σε όλους Professor, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την σειρά ενώ με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποχαιρέτησε το χώρο που διαξάγωνται τα γυρίσματα.

«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Προφεσόρ ή κατά κόσμον Αλβάρο Μόρτε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS