Κώστας Σόμμερ: Δημοσίευσε σέλφι με την κόρη του

Κώστας Σόμμερ: Δημοσίευσε σέλφι με την κόρη του

O Κώστας Σόμμερ τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα μαζί με τα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη χάρισε στον ηθοποιό πριν από 3,5 μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2021 απέκτησε έναν γιο.

Ο Κώστας Σόμμερ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του δημοσιεύοντας οικογενειακά στιγμιότυπα.

«Η αγάπη μεταξύ πατέρα και κόρης βάζει όλα όσα έχεις ζήσει σε μια εντελώς νέα προοπτική. Λιονταράκι μου…», έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη σέλφι φωτογραφία που δημοσίευσε με την 3,5 μηνών κόρη του.

Τι έχει πει ο Κώστας Σόμμερ για την πατρότητα

Ο ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» είχε μιλήσει για το πώς νιώθει που έγινε πατέρας.

«Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία, είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο για αυτό. Μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ, γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα», είχε πει για τον ερχομό του γιου του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ