Η κόρη του Ντελόν τίμησε τον μεγαλύτερο έρωτα του πατέρα της με μια φωτογραφία: «Στιγμές ζωής» [εικόνα]

Η κόρη του Ντελόν τίμησε τον μεγαλύτερο έρωτα του πατέρα της με μια φωτογραφία: «Στιγμές ζωής» [εικόνα]

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, Άνουσκα, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για τον μεγαλύτερο έρωτα του πατέρα της, την Ρόμι Σνάιντερ.

Η 33χρονη μοναχοκόρη του γόη του κινηματογράφου και της Rosalie van Breemen, μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της με την πανέμορφη ηθοποιό από την εμβληματική ταινία τους «La piscine», του 1969.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε στα γαλλικά: «Στιγμές ζωής», ενώ βλέπουμε το iconic ζευγάρι βρεγμένο να ποζάρει προφίλ, σε κοντινό πλάνο και να κοιτά μακριά.

Την ανάρτηση έκανε στις 23 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της μεγάλης σταρ του κινηματογράφου, που γεννήθηκε στην Αυστρία, με καταγωγή από τη Γερμανία και την Γαλλία.

Η Ρόμι Σνάιντερ γεννήθηκε στη Βιέννη στις 23 Σεπτεμβρίου 1938 κι έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου 1982. Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος τον Αλέν Ντελόν, καθώς η Σνάιντερ ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έμειναν μαζί για 5 χρόνια, μέχρι που την χώρισε με ένα γράμμα για μια άλλη γυναίκα, τη Ναταλί.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του Αλέν Ντελόν:

Les choses de la vie.jpg

Ο Αλέν Ντελόν πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 88 ετών.

Τα τελευταία χρόνια ήταν βαριά άρρωστος μετά από πολλά εγκεφαλικά επεισόδια. Επί μήνες τα τρία παιδιά του είχαν μια έντονη διαμάχη για το πού και πώς θα έπρεπε να παρέχεται ιατρική φροντίδα στον πατέρα τους.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ